Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

Bieseger 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se College Humor překonal a pokud kvalita bude stejná jako u dosud vydaných dílů, tak to má našlápnuto na nej mini-komediální seriál. Masky sice nejsou otrocky zkopírovány z hvězdných válek, ale to kvalitu nijak nesnižuje, naopak, tihle troopeři mi přirostli k srdci víc než celá galaktická klonová armáda. ()

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Ne všechny díly jsou sice na nejvyšší hodnocení, ale celkově je to prostě paráda. College Humor používá styl humoru, který mi většinou do posledního detailu vyhovuje a i tady jsou ty 2-3 minuty opravdu skvěle využity. U dílů jako Zabavená zbraň nebo Schránka návrhů se směju prakticky celou dobu (a takových dílů by se našlo víc)...Navíc jsem tady opravdu přišel na chuť Aubrey Plaza, která je jako princezna úchvatná. Takže pro mě ve výsledku určitě jeden z nejlepších webseriálů. A přitom Star Wars jsem v životě neviděl... ()

Reklama

Katzenklo 

všechny recenze uživatele

"Já se díky princezně cítím tak živě…" - "Deset lidí se kvůli ní cítí mrtvě." Geniální, doslova jen hodinový seriál z dílny CollegeHumor se řadí k absolutnímu vrcholu tvorby této skupiny (ne-li celého Youtube). Autoři si zde neuvěřitelným a originálním způsobem utahují z celých Star Wars. Přitom nejde o pouhé kopírování, ale tvorbu vlastních brilantních scének. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Úžasné zpodobnění Star Wars, které je dokonalé i když na jeho tvorbu nebyly vynaloženy miliony dolarů, přesto pobaví. Jde o další dílko z dílny College Humor, která se zabývá vlastní výrobou krátkých seriálů a zábavných videí(Web Site Story,..), za což dostala mnohá ocenění. Epizody jsou ke shlédnutí přímo na jejich http://www.collegehumor.com/troopers nebo v českém překladu: http://www.videacesky.cz/serialy/troopers. ()

Dvorka96 

všechny recenze uživatele

Onlineseriál "parodující'' Star Wars? Proč ne, když je to taková sranda. Ten kdo zná Star Wars trochu dopodrobna a umí angličtinu úrovní středně pokročilého (ne, není to nadabované česky) se bude královsky bavit. Troopři jsou tak strašní idioti, až je to k popukání a Dreadlord (Darth Vader) jako jejich Boss je se svými hláškami úžasnej. Je zajímavé jak si Troopři poradí se starostmi "všedního" života na Hvězdě smrti. Některé epizody jsou sice horší, ale těmi ostatními to autoři bravůrně dotahují, takže super seriál pro ty co mají rádi Star Wars a umí trochu anglicky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Sériál nadabovala amatérská dabingová společnost Fénix ProDabing. (hiding)

Reklama

Reklama