Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

Gemini 

všechny recenze uživatele

První díl mě naprosto rozsekal. Bohužel dalších devět bylo skoro kompletně ztrátou času. Ale jedenáctý mě zase dostal:) Každopádně to není nejlepší poměr, že. Klobouk dolů, jak si s tím borci vyhráli, ale prostě to nefunguje zdaleka tak jak by mohlo - viz první dvě věty. 60% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Som fanúšik Star Wars, vôbec mi nevadí ak si z nich niekto vkusne uťahuje ale tento webseriál je len šedý priemer a ani po zhliadnutí dostatočného počtu dielov ma kvôli nevyrovnanému humoru nijak zvlášť neberie. Skrz na skrz priemerná záležitosť ktorú zachraňuje hlavne krátka minutáž epizód. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Povedené miniaturky, čím kratší, tím lepší. Jakmile se stopáž přehoupne přes tři minuty, už to začíná zavánět trapností, nicméně většinou Troopery naštěstí zachrání vážně dobrá pointa. Doporučuji ale originální znění s titulky, protože český dabing je prazvláštně amatérský a hlasy mimořádně otravné. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Fakt vtipný, další grotesky by nebyly na škodu. / Viděné epizody z 1 série *15.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 8/10 ) ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarené scénky z atraktívneho prostredia základne Trooperov, ktoré potešia nielen fanúšikov Star Wars. Dodnes však vyšlo len 6 dielov, preto si nechávam piatu hviezdičku radšej v rezerve. Zatiaľ 90% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Krátké skeče z prostředí Impéria, tedy vlastně to není Impérium, kvůli právům zde nejsou skutečné kostýmy Star Wars a jména. Tvůrci krátkých skečů se však snaží o podobnost. Příběhy dvou až tři stormtrooperu, kteří zažívají všední pracovní dny na bitevní stanici, ale z humorné stránky. Jindy se omylem vystřelí z pušky a jindy dostane hlavní velitel chuť někoho jen tak zabít. Jedny z nejlepších dílů – kafe a koláčky pro Dreadlorda Sinistera. Doporučuji – videacesky.cz ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Příjemná, krátkometrážní oddychovka. Neoficiální parodie na Star Wars. V hlavní úloze zde uvidíte 2 Dreadtroopery Larryho a Riche kteří mají dokonalou schopnost všechno zvorat. Dále pak galatickou princeznu. A hlavního "děsivého pána zla" Dreadlorda. Některé díly jsou sice drobet slabší. Ale ve většině případů jsem brečel smíchy. Zde je celý seriál s cz titulky http://www.videacesky.cz/serialy/troopers ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Takhle asi nějak to muselo fungovat na Hvězde smrti. a i Lord Vader byl jenom člověk..ačkoli možná byl víc, protože předvedl neskutečně svatou trpělivost s neschopnými Troopery. Asi nejlepší díl byl Koho mám zabít. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem se už u seriálu nezasmál. Fakt dost podařené, vtipné, originální (lord Sinister) a díly mají nápad, šmrnc a vtip. Humor tu nechybí a je vždy v ten správný čas na správném místě. Bomba! 90% ()

Katzenklo 

všechny recenze uživatele

"Já se díky princezně cítím tak živě…" - "Deset lidí se kvůli ní cítí mrtvě." Geniální, doslova jen hodinový seriál z dílny CollegeHumor se řadí k absolutnímu vrcholu tvorby této skupiny (ne-li celého Youtube). Autoři si zde neuvěřitelným a originálním způsobem utahují z celých Star Wars. Přitom nejde o pouhé kopírování, ale tvorbu vlastních brilantních scének. ()

Reklama

Reklama