Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

togaf 

všechny recenze uživatele

College Humor mi tak úplně nesedí, některé vtípky byly na můj vkus moc infantilní. Ale Aubrey Plaza je úchvatná a Larry a Rich občas neskutečně perlí. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

No jo, Star Wars jsou skvělým terčem parodie, jak už nám ukázali v Robot Chicken. Troopers jsou parádní minimalistickou šaškárnou, která na maličkém prostoru vytváří úžasně vtipné situace. Nejvíc se mi líbila scénka s krabicí na stížnosti, kde si Darth Vader pěkně podá nezbedné Troopery, kterým se na Hvězdě smrti nelíbí. 90% ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky SW velmi příjemně strávené minuty (doslova "minuty"). College Humor opět v akci, a zde se extra vytáhl, aspoň co se mého názoru týče. "Tady máte kávu, pane. - Já si žádnou kávu neobjednal. - Ale ano. ... Před třemi dny." ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Povedený webseriál. Vtipnost sice trochu kolísá, a styl humoru není úplně můj šálek kávy, ale na odreagování je perfektní. Jedinou výtku mám k Aubrey Plaza, u princezny jsem čekal kombinaci svůdnosti a cynismu, a ne znuděnou kravku. To že umí taky hrát předvedla až v díle Tajný vzkaz. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Mám rád svět Star-Wars a parodie na něj taktéž. Spoustu amatérských předělávek najdete na internetu a dokonce vznikly i minisérie věnované parodii kultu Hvězdných válek. Jistě snaží se je zesměšnit, ale to přece vůbec nevadí. Já myslím, že spolu s Robot Chicken Star-Wars jsou to jedny z nejlepších parodií. Dokonce Chicken předčí i ve vizuálu a mají povětšinou delší a nikterak nudící obsah. 2,5 minuty pobavení na učet SW za to rozhodně stojí... ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně dobrá parodie. Star wars ještě nikdy nebyly vtipnější. Pokud chcete začít s webovými seriály, zkuste tenhle. Královsky se pobavíte. ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

S Troopers je to jak na horské dráze, jednou nahoře a jednou dole - kvalitní díly plné vtipu se střídají s těmi slabšími sklouzávajícími až k trapnosti (kvůli těm dobrým ale stále stojí za to je přetrpět, přeci jen jsou to několikaminutové skeče). 4* ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvtipnějších webseriálů. Valná většina dílů je neuvěřitelně zábavná, s dobrými pointami, a navíc na oblíbené téma SW. ()

Zombik. 

všechny recenze uživatele

Většina tvorby od College Humor je povedená a tohle není výjimkou. Některé díly jsou sice slabší, ale pořád udržují vysoký standard. Nejoblíbenější díl Roznáška kávy. Zhlédnuto 12 dílů a netrpělivě očekávám další. Edit: 13. díl slabší ovšem se skvělým koncem. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha parodií na Star Wars, ovšem velmi povedená. Larryho epizody s princeznou a Dreadlord jsou často i na 5 hvězdiček, některé díly jsou naopak slabší, takže výsledek jsou krásné 4 hvězdičky. ()

Reklama

Reklama