Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

venom14 

všechny recenze uživatele

Přesně můj styl humoru :-) Pravda některé epizody byly slabší, ale to byly asi tak dva díly a zbytek je naprosto výborný. ()

Darik 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální webseriál s naprosto geniálním humorem a naprosto geniálními postavami. Jo a už jsem psal, že je to geniální? :D ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Webseriál z doby, kdy byl College Humor na vrcholu. Škoda, že vzniklo jen nějakých patnáct dílů, protože tohle fungovalo téměř stoprocentně. Díly s novým světelným mečem nebo "koho mám zabít?" jsou perfektní. ()

fildatriska 

všechny recenze uživatele

College humor se zase vytáhli, stopáž je naprosto dokonalá, kdyby byly díly delší bylo by to nudné, takový malý díl dokáže dobře pobavit. Za nevyrovnanost kvality dílů 90%. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

První díl jsem pouštěl se značnou nedůvěrou... Upřímně moc neholduji kultu hvězdných válek, tak jsem myslel, že se jedná a záležitost pro fanoušky. No to jsem se teda pořádně spletl... Opravdu skvostný humor, kterého je v úplně každém díle plno. Velké překvapení a já vždy doufám, že autoři vypustí další díl. ()

laFei 

všechny recenze uživatele

Pánové od Disneyho by se mohli trochu inspirovat zde než se vrhnout prznit draze odkoupenou značku od zřejmě krachujícího pokrytce Lucase. ()

Hyger 

všechny recenze uživatele

Prvních 7 dílů zkouknuto za sebou. První mě moc nenadchnul, ale pak už to bylo jenom lepší. Těším se na pokračování. ()

canucks333 

všechny recenze uživatele

,,Tak a teraz konečne zomrieš pod čepeľou môjho svetelného meča...počkať...ružová čepeľ? Ako ho mám týmto zabiť? Môžem ho akurát ubuzerantovať k smrti." 100% ()

Reklama

Reklama