Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

matt85 

všechny recenze uživatele

Správná situační komedie, která by s delší stopáži ztrácela a tak je dobré, že se tvůrci drží na 2-3 minutách. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Dreadlord a jeho posádka Trooperů vám názorně předvedou strasti a ...další strasti života v daleké galaxii pokud jste ve službě na té špatné straně Síly. Vtipné, úderné, pro fandy snad rovnou povinnost. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální počin z dílny College humor. Lepší parodii na Star Wars jsem ještě neviděl, oba troopeři jsou geniální nemehla a u toho se nemůžete nesmát. Je pravda, že humor asi nemusí sednout každému, ale není to nic černýho, je to takový příjemný, trochu přihlouplý. Tohle je povinnost pro fandy i nefandy. ()

vetsinezobri 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanouškem StarWars, ale tohle se podařilo. College Humor dokázal zatím ve všech dílech pobavit a já doufám, že v tom bude pokračovat i nadále. ()

Bartex 

všechny recenze uživatele

"A: Takže v klidu čekej a brzo dorazí opravář silových polí... B: Proč? A: Aby nám poblahopřál, že nám to silový pole tak krásně běží!" :D Po dvou dílech je to perfektní! EDIT: Stále šílená záležitost! ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Neskutečné! Jeden z nejvtipnějších seriálů co znám. Dlouho jsem se už tak nezasmál. Geniální gagy, perfektní zpracování a každý díl má nějakou pointu. Jen tak dál! ()

Metalicum 

všechny recenze uživatele

pro fanouška SW povinnost, pro "normálního" člověka který nezná dobře SW to asi tak dobré nebude. Já se řadím do první kategorie. každopádně mi to přijde vtipné, hlavně 15 díl Laser sword nemá chybu. ()

zly.dvojce 

všechny recenze uživatele

kdyz ctu ty komentare samozvanych kritiku, tak se musim taky pridat, je to naprosta bomba, vsechny dily, ne jak se vam tu snazi nakukat ze dva z jedenacti a to vam rika clovek, ktery prvni star wars videl v kine jeste za komara nekdy v 88, kdyz mu bylo devet. desetkrat lepsi nez jakykoliv dil z nove trilogie. ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Začiatky boli 100%, no potom to trošku kleslo a už som to prestal pozerať, ale budem hodnotiť len to obdobie, keď boli Collage Humor na samom vrchole. Preto 5*, keďže paródia na Star Wars ako vyšitá! ()

Reklama

Reklama