Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Ne všechny díly jsou sice na nejvyšší hodnocení, ale celkově je to prostě paráda. College Humor používá styl humoru, který mi většinou do posledního detailu vyhovuje a i tady jsou ty 2-3 minuty opravdu skvěle využity. U dílů jako Zabavená zbraň nebo Schránka návrhů se směju prakticky celou dobu (a takových dílů by se našlo víc)...Navíc jsem tady opravdu přišel na chuť Aubrey Plaza, která je jako princezna úchvatná. Takže pro mě ve výsledku určitě jeden z nejlepších webseriálů. A přitom Star Wars jsem v životě neviděl... ()

PepsonFikson 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to vlastně jen náhodou když jsem viděl 3 episodu kdy běhal ten chudák po celé lodi pro kafe. A tak jsem si to začal vyhledávat ale vůbec toho nelituju. Je to krátké a tím pádem i ne nam moc přemejšlení. Takže super odechovka. Takže za mě Palec hore. ()

Kreveta.punk 

všechny recenze uživatele

U většiny dílů jsem fakt uchcával smíchy, když jsem je viděl poprvý a doteď si to rád pustím znova. Zkrátka Dreadlord Sinister = největší borec v galaxii (nebo spíš nejvtipnější). Jestli tohle bylo na hvězdě smrti na denním pořádku, tak se nedivím, že ji tak snadno zničili. ()

Radovan.Mojz 

všechny recenze uživatele

Tenhle seroš je mega dobrý. Prostě tak úžasná parodie na sw. Fenix má navíc supr dabing takže tomu dává větší grády. Líbí se mi jak se ukazuje, Vader furt chce někoho zabít a ani neví proč. Dobré scénky s Leiou kde jí chtějí troopeři sbalit. Prostě geniální komedie. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Úžasné zpodobnění Star Wars, které je dokonalé i když na jeho tvorbu nebyly vynaloženy miliony dolarů, přesto pobaví. Jde o další dílko z dílny College Humor, která se zabývá vlastní výrobou krátkých seriálů a zábavných videí(Web Site Story,..), za což dostala mnohá ocenění. Epizody jsou ke shlédnutí přímo na jejich http://www.collegehumor.com/troopers nebo v českém překladu: http://www.videacesky.cz/serialy/troopers. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Troopeři (nebo jak bych to počeštil) jsou jeden chytřejší a nápaditější než druhý. Někdy se člověk sám diví, který z nich je vlastně ten blbec, co způsobuje tu spoustu vtipných situací. Jako u každého seriálu, některé díly jsou lepší než jiné, a u některých je vtipná jen "závěrečná tečka" ve formě nějaké té hlášky. Protože je to ovšem nad průměrem, dávám 4* ()

burg 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška SW naprostá povinnost. A pak, že Sithové jsou zhoubou vesmíru! Nejlepší díly: schránka návrhů a laserový meč. ()

Bakhita 

všechny recenze uživatele

Přestože nejsem žádný extrémní fanda Star Wars, tenhle seriál mě naprosto rozsekává. Díky krátké stopáži jsou videa nabitá vtipy od začátku do konce. Je sice pravda, že kvalita jednotlivých dílů je značně kolísavá, ale i ty průměrné díly jsou stále ještě dost nad průměrem průměrně vtipného videa, a ty lepší jsou vážně pecka. ()

Reklama

Reklama