Reklama

Reklama

První den zbytku mojí smrti

(seriál)
  • USA Woke Up Dead
všechny plakáty

Obsahy(1)

Drex se jednoho dne probudí v pytli na mrtvoly. Rozhodne se svěřit studentce medicíny Cassie, co tomuto hrůznému zážitku předcházelo. Na jednom z večírků nachytal přítelkyni při sexu s jiným mužem a ten mu nabídl podivnou pilulku. Odešel domů, vlezl si do vany a usnul. Jakmile se probudil, dozvěděl se od svého přítele Matta, že byl 15 minut pod vodou a zemřel. Teď nemá žádný puls a nedýchá. Stal se z něj zombie. Když Drex vyšel na ulici, srazil ho školní autobus. Záchranáři, kteří ho zachraňovali, rovněž prohlásili, že je mrtvý. Cassie cítí příležitost, že by na Drexovi mohla udělat nějaké medicínské výzkumy, které by ji proslavily. Drex chce vědět, co se mu stalo, a vydává se hledat mladíka, od kterého si vzal pilulku. Matt a Cassie ho najdou, on ale tvrdí, že mu dal pouze obyčejný prášek na migrénu. V té době začínají Drexovi do práce přicházet podivné e-maily. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (9)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pôvodne kratší seriál zlepený do cca 80 minútového filmu, ktorý sa podobne ako Zombieland snaží skrížiť horor a komédiu v zombie oblasti. No tak ako sa to v Zombielande podarilo, tak sa to tu nepodarilo - prakticky celý čas som sa nudil a tá necelá hodinka a pol trvala večnosť! Celý film je zbytočne nekonzistentný a to, že išlo pôvodne o seriál tu vidieť. Taktiež to okrem zombie zamerania nemá nič spoločné s hororom a to, čo malo byť zrejme vtipné mi prišlo iba trápne a dosť otravné. K tomu, že to nemá ani poriadny koniec už ťažko niečo povedať; asi plánovali ešte niečo vystavať z pokračovaní, no nevzniklo už nič ďalšie - nečudujem sa. Dej je v skratke o tom, že z jedného chalana sa po utopení stane zombie, no navonok to nevidno, tak sa snaží ďalej žiť ako normálny človek, čo sa mu samozrejme až tak nedarí. Nuda:-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 3/10/// PLUS: Jon Heder a Krysten Ritter, svým způsobem když tomu přijdete na chuť, tak je to i zábavné MÍNUS: hodně slabá technická stránka, je hodně poznat že je to spíš amatérské točené pro web, pohromadě to moc jako film nefunguje./// Shrnutí: Poté co jsem si nejprve zjistil jak špatné to asi bude, mohu říct že to tak špatné není. Ovšem kdybych k tomu přistoupil s větším očekáváním, tak bych se asi taky nestačil divit. Asi nejzábavnější jsou samotné postavy a jejich chování v hodně netradiční situaci. Film vhodný pro fanoušky Johna Hedera a pro hororové všežravce./// Celkem 43%/// ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Komediální horor? Hororová komedie? Já se jen ptám, jaký žánr jsem to vlastně viděl? Neboť takový rozkouskovaný paskvil o ničem se jen tak nevidí! :-D | 15% (odpad!) | ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to docela nadějně. Docela zajímavý nápad, ale tak divně provedený... Čekal jsem víc hlášek nebo vtipnějších situací, ale přišly pouze tři... Čekal jsem nějaký konec, ale tenhle seriál trpí syndromem typu těch seriálů, které vypadají zajímavě, ale protože to chtějí tvůrci prodlužovat a prodlužovat, tak se pak nic nedozvíme, protože na dotočení seriálů nezbyly peníze (něco jako Vzpomínka Na Budoucnost). Nakonec jsem byl docela překvapený, že to není až takový shit. Triky nic moc, ale co čekat, když je to celé amatérské. Jedna hvězdička za nápad a nějaký ten vtip. ()

Johny303 

všechny recenze uživatele

Bláznivé komedie, kde hraje Jon Heder mě obvykle baví, ale tohle mě teda nemile překvapilo. Přiznám se bez mučení, že jsem to dal jen do půlky, vtipné to není ani trochu, hororové to není ani trochu, prostě je to takové.... nijaké. ()

TaNya_

všechny recenze uživatele

Dala jsem jen pár dílů a výsledek vskutku nulový. Ta jedna hvězdička patří spíš určitým sympatiím k Hederovi, než k něčemu v seriálu. ()

Reklama

Reklama