Reklama

Reklama

G.I. Joe 2: Odveta

  • USA G.I. Joe: Retaliation (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

V demilitarizované zóně mezi Jižní a Severní Koreou hledá jednotka G. I. Joe pod velením kapitána Dukea Housera dezertéra. Najdou ho a dopraví bezpečně do Jižní Koreje. Agenti Kobry Stormshadow a Zartan jsou stále na svobodě a aktivní, a i Commander a Dextro, kteří jsou momentálně ve vězení, přísahali pomstu…  V Pákistánu je po atentátu na prezidenta zmatek. Pákistán je spojencem USA a panuje tam naprostý chaos, na jeho území jsou i jaderné hlavice. Generálové navrhují okamžitou vojenskou akci, prezident povolá G. I. Joe. Ve vrtulníku si procházejí plán – hlavice jsou v montážní hale a nejdou přenášet, musejí se zlikvidovat na místě. Na místě zabijí ochranku a odvezou hlavici na vojenskou základnu USA. Nahlásí prezidentovi a generálům, že mise byla splněna a že plánují cestu zpět. Odpověď je, že plán evakuace je třeba pozměnit, ať zůstanou na místě. Prezident jde do tajného krytu a tam se zjistí, že to není prezident. Skutečný prezident je v krytu držen jako vězeň. Prezidentem je Zartan, jehož podobu změnili nanomiti. Zartan sdělí skutečnému prezidentovi, že i jednotka G. I. Joe bude co nevidět zničena. Chce, aby mu prozradil, ve kterém vězení jsou Komandér a Dextro. Duke a Roadblock na základně tuší, že něco není v pořádku. Vrtulníky, které je mají odvézt, na ně zničehonic zaútočí. Duke zachrání jednoho muže, ale sám je odhozen výbuchem. Zbytek jednotky naskáče do studny. Slyší, jak nahoře někdo mluví. Ponoří se pod hladinu, a tím se zachrání. Prezident mezitím oznamuje národu, že se jednotka G. I. Joe zpronevěřila službě vlasti. Pákistánského prezidenta prý zabil SnakeEyes a jednotka chtěla hlavice pro sebe. Místo ní bude vlasti sloužit jednotka Cobra… (TV Prima)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Anarvin

No hlavně když se vrátí Destro... tedy smysl toho proč taková cerémónie n akonci jedničky... z tou maskou. B)

Ten bomberman.... u mě slušně řečeno dost pohořel, či spíš vyhořel. Mokrej dinamit... navlhlý sirky.... chápete né? :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pod

Já slyšel jen dabing... v kině jsem to naštěstí nestihl.... tedy né že bych se nesnažil.

Možná bych se i víc pobavil... Se týče, modulátoru řeči. To si domyslíš.

Když to porovnáš z jedničkou.... tak to byl značný hlasový rozdíl. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pod

Víz.... Dark Moula a Zlí Jazyk. :)

Jak říkám.... celkem potlačený potencionál, jako že prostoru k tomu zrovna málo nebylo..... né, on ho tam nechá prostě vyset. O_o

 

Commander, byl celkem hovorný... jo, taky se v tom už ztrácím. :)

na příspěvěk reagoval Pod

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

ArtyWWE

V tom je ten smysl.... když je tak z ohavenej. :)

Čekal jsem že když není důležité kdo je pod maskou tak si střihne aspoň nějakou bitku.

Ale že umí nádherně zdrhat, to jo. B)

 

Pod: No to snad! :D

na příspěvěk reagoval Pod

Uživatel Pod smazal svůj příspěvek.

ArtyWWE

ArtyWWE (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, kdo byl ten chlápek, co na sobě měl helmu? Je těžký ho najít, když za celý film ho ani neuslyším, ani neuvidím...

na příspěvěk reagoval Pod, Prometheus69

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

koukal steněkdo už na režisérskou verzi? já jen jestli tam je něco, co stojí za vidění.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yangus

Popravdě já to i čekal.... tak trochu. Opět taktéž klasický případ netipického záporáka z rozdvojenou osobností. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

cguio

Hoj... Protože je to malej hyperaktivní kloubovej plastovej panáček co ho nerozháže ani kompletní ztráta končetin.... B)

 

Tommy187: ano byl jsem tak moc stručný jak moc se dokážu krotit.... :)

cguio

cguio (hodnocení, recenze)

Ahoj asi už to tady bylo, ale proč je StormShadow naživu, když na konci jednička se moc k životu neměl?

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

freemen

Naopak těch HI-TECH  tam bylo dost málo.... Když si vzpomenu na jedničku...

Takžež zklamaní... škoda slov.

Logika mě akorád zarazila u těch naváděcích kulek..... jinak jsem tu logiku vzhledem k šílené "ale rozhodně víc zábavné" jedničce.... nepostrádal.

Dost mě zklamala bitka mezi SilverWindem a Zartanem.... SAKRA VŽDYŤ TO BYLI NANOBOTI... TO VÁŽNĚ UMĚL JEN MĚNIT CHCICHTY? DOST UBOHEJ ZÁPORÁK JEN CO JE PRAVDA.

Mimo jiné, takhle se meč hodit nedá..... na to jsou nože a tak.... ve spomaleném zaběru je vidět že se jílec natočil směrem k bodu dráhy hodu.... takže maximálně tak by dostal jílcem do čenichu... Mimo jiné, Tsuka vzhledem k tomu že je to má být legendární meč..... je opravdu dost hnusně zpracovaná, co detajlu.... jasnej Amíckej šmejt!  O_O

na příspěvěk reagoval tommy187

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hanniball

Víc prostoru dostal ve filmu rozhodně.... vzhledem k tomu že tu někdo tvrdil žeho po 10 minutách pošlou do kytek.... no aspoň nějaké překvapení, když už mi to dokonale vyspoilerovali všechno v traileru.... Přetočily to oni vlastně? Nebo to byl jen další reklamní tah jako u Gostridera? O_o

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

st.ranger

Mimo jiné... zničily jen jednu družici.... bylo jich 6.... co asi bude z tím zbytkem? Vyšlou do vesmíru pár natěračů v Raketě za pár miliard aby to přetřeli (ten znak tam měli všechny družice) a vydávali to za Americkej raketovej dešník? No jsou to Amíci.... ani bych se nedivil.

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Uživatel sniper18 smazal svůj příspěvek.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Asi jsem čekal příliš, ale takovou nudu teda ne. Hlavně těch stupidit. Zmražený Cobra Commander ví vlastně o všem, co se děje, centrum na hojení ran je v nějakém kláštěře, když je Storm Shadow unesen, není nikomu divné, že se najednou vrátí (to je stejná demence jako s gay-Banem v Avengers), Zeus je sestavován doslova na koleni a na konci filmu už lítá kolem Země, scéna s brejlounem  naprosto zbytečná, hlavouni zemí odpálí všechny své rakety náhodně po světě....Ultra blbost roku.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Hanniball

Hanniball (hodnocení, recenze)

Tak co ta extended verze smíli se zeptat ? Lepší nebo horší ? Popřídadě rozdíly mezi kino a extended verzí ? (Víc akce ?, hlavně mě zajímá - dostal víc prostoru Bruce Willis nebo žádné nové scény s ním ?)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

pod obidva posledné príspevky (TheDarKnig, freemen) by som sa mohol rovno podpísať ;) svojhočasu som z kina odchádzal vyložene znechutený, a aj tie slabé 2* ešte prehodnotením, keď uvidím ten Extended Action Cut :-/ slabý akčňák s o ničom neprehľadnou akciou, žiadnou story, nevýraznou hudbou, trápnymi vtipmi a vôbec to ani nepôsobilo "cool". Pár bodov akurát za bitku medzi skalami (asi 5 minút) a za ten výbuch Londýna (asi 5 sekúnd). Cameo Willisa trestuhodne nevyužité. NUDA

freemen

freemen (hodnocení, recenze)

Takové hodně přeplácané. Samé hi-tec hračky a podobné blbosti. Trikově na výši. Hlavně scéna s Londýnem je opravdu dobrá. Ale jinak slabé, logika dostává na frak. Slabé dvě hvězdy.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69, Prometheus69

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

karlik4801

no jedničce bych dneska už asi dal spíše tři, ale viděl jsem ji pouze jednou, a tehdy mi to přišlo tak zábavně barevné, hravé, over-the-top, Cobra tam byla opravdu cool a vůbec. 

Tady tohle byl pouze nudný, hnusně vyfiltrovaný, přestřelený vojenský film se slabými akčními scénami (ta na pláži až hnusná). Pozitiva - slečny, a docela vtipný voiceover toho ninja mistra odkazující na ty různé videohry apod. + možná i nějaké ty cgi festy.

GAZ789

GAZ789 (hodnocení, recenze)

neni nikde na nete niaky upload v dvdrip kvalite po česky ? .. lebo na každej stránke píšu inakší dátum vydania ..

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

maddy

yes, to byl můj sen. Už v kině jsem si všiml, že některé záběry z ukázek chyběli.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

Extended Action Cut - to snáď nemyslia pri tomto filme ani vážne. Úplne zbytočné.

na příspěvěk reagoval Pod

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

No tak to byl teda narez....vypnul jsem to v momente kdyz Bruce zacal doma otevirat skrine a pozval si i svoji jednotku duchodcu z RED, asi to doukoukam, ale to byl tak silnej moment, kdy z jsem se nemohl ani smat. Kolik to proboha stalo :DDD asi se dam na psani scenaru, pac tohle je pro me vymaz a samozrejme odpad, jednicku jsem jeste jakz takz ustal, ale u tohohle jsem se fakt kroutil a porad myslel na POWER RANGERS :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

na takovýto film jít do kina nebo i koupit dvd/blu-ray by bylo porušení Primární směrnice.. A to nehodlám spáchat

na příspěvěk reagoval mzss1, Pod

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Vilain21

Zatím asi ne, ale 31/7 má vyjít DVD, tak to pak na netě bude v té době snad něco už a rovnou dabované :)

na příspěvěk reagoval Pod

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

karlik4801

Prý nebyli použitelní (potřební), pro děj, kterým se chtěli vydat. V dalších dílech, by se ale mohl vrátit Marlon Wayans.

Související novinky

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

G.I. Joe bude trilogie. Minimálně.

G.I. Joe bude trilogie. Minimálně.

02.04.2013

Popravdě, je to docela překvapení. Když studio Paramount loni v létě pouhý měsíc před premiérou odsunulo Odvetu o víc jak 8 měsíců, šířily se fámy o katastrofálním filmu a neodvratném průšvihu.… (více)

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

Reklama

Reklama