Reklama

Reklama

Happy, Happy

Trailer 1

Obsahy(1)

Pro optimistickou Kaju je rodina tou nejdůležitější věcí na světě - a tak o ni pečuje navzdory všem. Je oddaná manželka, která partnerovi promíjí celonoční výpravy s kamarády i nedostatek sexuálního apetitu. Stejně tak je milující matka synovi, u kterého budí jen výsměch. S úsměvem, občas dosti křečovitým, bere život takový jaký je. Až do okamžiku, kdy se do sousedství přistěhuje „dokonalý manželský pár“. Jsou úspěšní, krásní, vzdělaní, a aby toho nebylo málo: adoptovali sirotka z Afriky! To už je na Kaju trochu moc. Chce se jim vyrovnat - musí se s nimi spřátelit. Dokonalost sousedů však po několika setkáních mizí stejně jako idyla nového přátelství obou rodin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (61)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nazvať toto romantickou komédiou môže len riadny cynik:) Je to také "nórske Carnage" (brať s veľkou rezervou, ide skôr o osobnú vzdialenú asociáciu), kde hlavnou témou nie sú ani tak deti ako štyria hlavný hrdinovia a ich osudy, pocity, vzťahy. Príjemná klubovka s poriadnou dávkou severskej poetiky... ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že přivítat mě takováhle " Kaja " tak okamžitě točím auto a jedu o dům, nebo raději několik domů dál.Ovšem jejich bloňdatý klouček, co by dítko bylo dost roztomilé :-) .Nevím sice, jestli se problémy vyřeší přestěhováním, možná ano - změna prostředí někdy dělá hodně, ale svěřovat se svým novým sousedům s osobními partnerskými problémy, to není zrovna ideální, jak jinak to pak může skončit, že ? Pro mě dosti zajímavý film, bavil mě po celou dobu. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

U mňa to je za jasných päť! Scénka s fajčením péra... Kedˇ som si vlastne uvedomil, že my, chlapi, môžme vydávať až tak debilný zvuk ako: '' Uh, uh, ho, ho , hoooo ... !'' ...skoro ma porazilo od smiechu! A to vôbec nehovorím o tom, ako mu potom navrhovala, že ho vyfajčí kľudne ešte raz ak chce, a mne môj bad boy stál už vehemente a už som si sťahoval gate dolu, no a zrazu sa objavil ten plešatý kazišuk s pesničkou So glad I've got good religion! ... ma skoro jeblo! I kedˇ ... Mám taký pocit, že to tam náramne pasovalo. No nič, bavil som sa skvelo! Hlavne, uvedomil som si jednu vec a to, že netreba veľa, len si normálne pokecať narovinu o veciach. Zbytočne dusíme sračky v sebe! ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Maly, mily, zdatne horkosladky s priklonem k horkosti, ale zase silny v seversky ostrym humoru. Jen ten konec jsem uplne nepochytit, prisel mi znacne nadbytecnej. Souzni ale zase s ceskym "prekladem" nazvu, naznacujicim, ze i v dnesni dobe, ktera se projecuje maskou cizich slov, je stesti porad stesti. ()

HaiWithLove 

všechny recenze uživatele

Maximálně tak usměvavé, řezat smíchy se ale rozhodně nebudete. Tentokrát jsem docela zklamaná. Od norů bych čekala víc, mají rozhodně lepší filmy, které ale nedobyly naše kina. Myslím si, že ani pěvecké vložky pánského kvarteta nebyly nutné, ale aspoň to trochu oživily, když jsem usínala. Vlastně bych se obešla i bez zpěvu Kaji..... Mám pocit, že bych se asi obešla bez toho filmu úplně. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama