Reklama

Reklama

Malo se na policejní akademii přihlásil se svými nejlepšími přáteli A.D. a Lucasem. Po skončení studií mu poskytne ochranné křídla policejní kapitán Joe Sarcone, bývalý partner a kamarád jeho nebohého otce. Malo se stane součástí jeho jednotky Street Vice Crime Task Force, která je však seskupením totálně zkorumpovaných lumpů, darebáků, gaunerů a narkomanů v policejních uniformách. Vysvitne, že bezohledný Sarcone je jakýsi křestní otec místní policejní mafie. Po jaké cestě se vydá Malo? (Televize Seznam)

(více)

Recenze (43)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ono by to bylo i docela dívatelné, kdyby do hlavní role neobsadili šimpanze. Ten přednášející Pitekantrop je asi takový herec, jako já jaderný fyzik, ale budu ten uran zkoušet štěpit tak dlouho, dokud nebudou sousedům vypadávat vlasy a zuby a objevovat se jim po těle ty podivné fleky! Je velmi smutné, že to "gagsta - nigga - bitcha -mothafucka" sype tolik, že si kdejaké ohyzdné, vypatlané poleno může zaplatit místo v první lajně, než aby to nechal na profesionálních hercích. Situaci a reputaci negroamerických hereckých svazů alespoň částečně zachraňuje Hvozd Bílober, který zvládne přesvědčivě zahrát snad i spálenou švestkovou buchtu, no a Bobík předvádí svůj zdravý, mafiánský standard. Takže pokud hledáte hybrid mezi Training day a dokumentem o etologii goril, budete se vcelku bavit. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro má asi nějakou hodně brutální exekuci. Jak jinak si vysvětlit že hraje ve filmu s herecky "rovnoceným" Padesáticentem. Nadchnuly mě všechny scény, kdy De Nirova postava sděluje Centovi jak mu věří....... Vždyť ten kluk neumí vůbec hrát! ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nešlo. Film měl určitý nápad a motiv. Ale základní účelem hlavních herců a účel filmu jsem teda vůbec nepochopil. Kdo je hrdina ve filmu ? Možná vám to řekne něco víc. Ale pro mě naprosto zbytečný film. Při filmu jsem se strašně nudil a u filmu jsem musel dělat asi 6 přestávek. Takže bohužel, film asi nesednul. Proto hodnotím jen na 8% = odpad! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

„Víte, pane profesore, vy to nehrajete špatně...“ vybavil se mi rejža Císler z prvních Básníků. Jenže řekněte něco "padesátníkovi", když to produkoval, že... Copak mimické svaly, ty taky ne, ale ten 50cent nemá hlavně soudnost. A asi ani žádný kamarády. Aby mu řekli, jakýho vola ze sebe za svoje prachy úspěšně dělá. To, čím mě policajt-smažka Whitaker potěšil, mi ten blbej padoš úplně zprasil ... ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Další průměrný film s 50 centem. On prostě není dobrý herec. Fil má dobrý příběh, dobré postavy, jenže on to tím svým polo retardovaným výstupem vždycky shodí o dvě třídy níž. Kdyby na stejnou roli vybrali někoho normální, tak by udělali mnohem líp. Jenže ono se asi těžko vyhazuje herce, který to zacvakal :) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný špás plnej známejch xichtů, tak kde nastala chyba? Při zapnutí kamery? Nebo při psaní prvního písmene ve scénáři? Toť otázka. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ušmudlaná kopie mnoha podobných filmů bez jakéhokoliv napětí, děje, a v podstatě i akce. Navíc mi někdy chování postav přišlo hodně nelogické. Ukecané je to až příliš, aniž by to mělo nějakou vnitřní gradaci. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bejt zkorumpovanym poldou je prima. Můžete šňupat, střílet, brousit šlapky a ještě za to dostáváte zaplaceno. Problém je, když ze skříně vypadne kostlivec a vy se rozhodnete jednat ve stylu "zabili jste mi strejčka, tak tady máte přes držku", místo aby jste si dál užívali pohodlnýho života. Tohle mi přišlo trochu nedomyšlený, protože ten obrat ze zlýho v hodnýho policajta důvěryhodností zrovna neoplýval. A jako už tradičeně jí neoplýval ani mizernej recitátor Curtis. Tomu negrovi by měl už někdo konečně vysvětlit, že neumí hrát, ani mluvit. Na druhou stranu jeho neumětelství vyvažovali De Niro a především Forest Whitaker, kterej si svýho vyšňuplýho strážníka fakt užíval. Suma sumárum je to takovej horší Training Day, kterej by se sice mohl vyšplhat k nadprůměru, ale to by nesmělo bejt padesátníkovýho centa. Jinak jsem s tím neměl problém. 50% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie k Son of No One je trefne. Je to podobne nezazivny a zbytocny film, ktory sa tvari neskutocne komplikovane, ale pritom je tak jednoduchy, ze by ho prekukol aj slepec. Nenechajte sa oblbnut ani hereckym obsadenim. Robert De Niro sice snad zle hrat nevie, ale znova tu predvadza len svoj nevyrazny standard poslednych rokov. Forest Whitaker na tom nie je ovela lepsie, ale aspon si celkom vychutnal scenu v ktorej zomrie. Vau, prezradil som, ze zomrie a pokazil som vam tym cely film. Ha. Dokial sa ta scena objaví, tak vam to uz bude aj tak jedno. Jediny kto trochu prekvapil bol poldolar, ktory snad prvykrat nebol neznesitelny. To mi dodava nadej, ze podobne akceptovatelny bude aj vo filme Tomb so Slyaom a Arniem. Skoro som zabudol na Vinnieho Jonesa. Ten tam bol tak kratko, ze mi uplne vysumel z hlavy rovnako ako mi vysumel z hlavy par minut po pozreti cely film. Nestoji za to stracat s nim cas. 4/10. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Protekční černoušek fušuju do fízlaření v jedné z nejblbějších gangsterek současnosti. Do kroku mu vyhrává průjem, googlem označovaný jako rap, jehož existenci obestírá hromada legend. Jedna z nich praví, že těhotné ženy vystavené jeho sžíravé intenzitě porodí tříoké ratolesti a lovcům velryb na čele vyraší bradavka, ale to jsou jen legendy. Po tvrdém nátlaku veřejnosti se hrstka severských vědátorů oddala dlouhému a nákladnému výzkumu a podařilo se jí prokázat, že z říše zvířat jsou imunní kobylky a negři, u lidí vykazují nečekanou odolnost jedinci s IQ pod 80. Freelancers si v toxicitě s tím nejhlubším dnem hudebního vkusu nezadá, při jeho sledování se každá buňka mého těla zmítala v agónii a kdyby jen to. Absolutnímu zprznění filmové kariéry neušel ani kdysi nejlepší herec planety. Pevně věřím, že De Niro neprodal svou prdel lacino a konečně si může dovolit tu nablýskanou sekačku od Mountfieldu, ale otázka zní, jestli mu stála za cejch pětidolarové kurvy. Nikdy mi blbost filmu nezraňovala uši, všechno je jednou poprvé. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Príbeh ma zaujal, bol rozumný a prešpekulovaný, dej mal veľa zvratov, proste som bol nútený rozmýšľať. Boli tam jednoduchšie momenty, také tie ľudské, no aj zopár klišé, ale vždy ma udivuje, ako ľudia dokážu svoju predvídavosť, rozbor situácií, svoje nadanie celkovo používať na úplne chorom základe a v prospech, či v kolotoči niečoho, čo nielen, že nie je zrejme dobré, ale oni sami sa v tom často necítia najlepšie. Nadpis je výstižný, aby ste vedeli všetci, čo sa to chystáte pozrieť a chcete vedieť, ako to asi dopadne. Snáď som neprezradil príliš, aj keď mi je jasné, že je to individuálne. Pre tých, ktorým som prezradil dosť, chcem len pripomenúť, že De Niro si opäť nevybral najlepší film a rolu, no to sa u neho deje už od 90. rokov, proste ho to asi baví alebo je na tom závislý a zapája sa do tohto stroja na filmy asi s tým, že čím viac pokusov, tým väčšia šanca, že bude aj niečo dobré, aj keď podľa mňa mrhá svojim potenciálom na niečo, čo by mohol vytvoriť sám a bolo by to hlbšie. Curtis Jackson je podľa mňa hrozný herec, len marketingová bábka podľa mňa, aj keď taký De Niro mám dojem, že sa ňou stáva tiež. Český dabing je príšerný najmä vzhľadom na hlavnú postavu. No opäť film neprináša nejaké hlbšie zamyslenie, nejaké východisko, proste omieľa svet ovečiek, hierarchického systému príkazov, rešpektu, strachu a peňazí, takého toho zle poňatého liberálneho užijem si teraz a po mne potopa, taký ten kolotoč, kde akoby nemáte šancu z neho vystúpiť s dobrým svedomím. Neurobilo to na mňa výraznejší dojem, ale nechcem to ani zavrhovať, aj keď po všetkých stránkach je to také klasické mafiánsko policajné priemerné dielo. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Zručně zvládnuté a poctivě natočené drama. Bohužel já věřím, že tak to nějak vypadá....nedělejme si iluze.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro dostal malou roličku, kde byl donucen se vrátit ke svým gangsterským filmům a musel tak pronášet hlášky, které se zdají skutečně stupidní. Nezdají, ony jsou. Člověk si řekne, že oscaroví herci jako Robert De Niro a Forest Whitaker si budou svoje filmy vybírat lépe, ale kdo aspoň jednou nevstoupil do zakalených vod? Tohle se jim nepovedlo, ale pořád si můžeme říkat, že prostě chtěli dát šanci méně známým lidem, kteří si díky jejich jménům také budou moct udělat jméno ve filmové branži. Chtěl bych ale vynést drobné přání, aby se režisér Jessy Terrero a L. Philippe Casseus na film vykašlali a dělali raději něco jiného. Na čem film troskotá již od začátku, to je scénář. Jsou zde zajímavé postavy, které nejsou vůbec vystavěny, nemají vývoj. Snad v postavě 50 Centa je něco naznačeno, ale to je tak všechno. Dialogy psal Casseus snad potmě, a to mu je ještě opravila jeho mladší dcera, pokud nějakou má. Případně dítě od sousedů a on už si to pak po sobě nepřečetl. Divák tak dostává hodinu a půl tak neskutečně klišovitých keců i scén, až to pěkné není. "Freelancers" je snímkem, který postrádá napětí, snaží se šokovat, kde je to zbytečné, akčně selhává, protože výstřely zasahují místa, kam pistole většinou nemíří. Říkám si, že si 50 Cent chtěl zase zahrát v něčem, kde by dostal trochu víc prostoru. Ten dostal a vlastně je na něm vidět, že se s ním něco děje. Závěr je ale zase zabitý. De Niro i Whitaker nehrají špatně, ale proč by se snažili, když tohle už je od začátku špatně? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Super herci (DeNiro, Whitaker) a překvapivě i moc dobrá kamera a akční scény. Scénář měl ale příšerné díry a hlavně obsazení 50 Centa do hlavní role...vždyť ten člověk nemá mimické svaly! Příšerný herec. Zlatý Tom Cruise:-) ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Este horsie ako zle, ten herec 10cent ... pardon 20 cent ..... pardon 50 cent stoji tiez za hovno ako herec, to uz viac vie hrat Lorenc HoriacaRyba : 0 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Že 50 cent neumí hrát,to je jasný.Ale že by mi to nějak zkazilo dojem z tohodle filmu,tak to vůbec.Filmy o policajtech miluju,a ani tenhle mě nějak nenudil,spíš naopak.Škoda,že do toho nenarvali víc emocí,mohlo to bejt ještě lepší.60%. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako minulý rok šliapol do hovna Al Pacino s filmom "Son of No One", tak si to tento rok zopakoval De Niro. Chlapci, pýtam sa prečo?! : starecká demencia, alimenty, dlhy? A to už vôbec nekomentujem "cameo" Vinnieho Jonesa, ktorý bol asi rád, že má vo filmografii film s De Nirom. Toto je vtip do plaču (v negatívnom zmysle slova). ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Tak co ty vyžraný prase, nějaká ta recitace antipatií vůči policii by nebyla?! "Půldolar" díky lobby šéfa nahrávacího studia (Snoop Catta) dostal hlavní roli, v níž plně využil svou nemravnou mluvu a držení koltu. A obojí mu šlo výborně, ale není se čemu divit, jelikož tenhle pánvičkář ve svých mluvících klipech prakticky nedělá nic jiného. A aby se příští studiové desky prodalo víc, tak je tenhle řiťmus vylíčen v barvách nejsvětlejších, což ostře kolaboruje s jeho NEjižanskou barvou pleti. Co ses do toho sral done? 36% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nie až tak zlé, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Pol eura v policajnej uniforme vyzeral fakt smiešne, celkovo, keď bol na tej správne strane zákona tak vyzeral smiešne. Ale čo sa ostatných postáv týka, zámerne tam boli vybrané odlišné charaktery, ktoré boli stvárnené veľmi dobre. Dejovo to neponúklo nič nové, skorumpovaná polícia, zásahy minulosti a všetko okolo toho. Možno by som zniesol aj dvojku. 3 z 5 ()

Reklama

Reklama