Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem mladých ľudí mieri do oblasti Jura vo Švajčiarsku, jedlo a stany maju so sebou v dodávke. Je jeseň a to je práve sezóna magických húb, ktoré tu rastú a sú tiež dôvodom ich výletu. Po pár problémoch prichádzajú na opustené miesto hlboko v lesoch, stany sú rozložené, huby pozbierané a keď sa zotmie, párty začína. Všetko je v poriadku dovtedy, než si jeden z mladíkov ide vziať ďalšie pivo a vráti sa s krvavou, dobitou tvárou. Nevedia čo sa stalo, ale potrebujú zohnať pomoc. Akonáhle zistia, že ich auto má prepichnutú pneumatiku a mobily nefungujú, vydajú sa hľadať záchranu na neďalekú usadlosť. Ale to je práve miesto, kam nemali ísť... (nessbeal)

(více)

Recenze (24)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Toto je moj prvy kontakt s svajciarsko - rakuskym hororom a moj verdikt je pozitivny. Vyvrazdovacka a zaverecne rozuzlenie som uz videl v inom filme na tuto temu o halucinogennych hubickach a to je konkretne film Shrooms. Ktory z nich je lepsi uz neviem, ale nesie sa to v podobnom duchu a ani jeden z nich neni prepadak, ale taky klasicky priemer. Skoda, ze v niektorych zaberoch sa kamera vyhybala podrobnejsim detailom vrazdenia, ale nebolo tomu tak stale. Inac by film u mna klesol nizsie k zemi a uz by z toho len bola uboha atrapa na horor. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Stručně: + za drsné, sirové scény při každé vraždě, za scénu na střeše a za fungující 3D efekty. Mínus poté dávám za atmosféru, chování hlavních postav a lehce předvídané lekačky. Suma sumárum pro mě lehce nadprůměrný horor. Opravdu LEHCE nadprůměrný. 51% ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Sám jsem z toho zmaten a ani nemusim si dávat nějaký hříbky v lese,ještě k tomu ve Švýcarsku,že ááno.Co jsem čekal,jsem dostal,inu první půlka super a druhá nic extra,což je trochu matoucí,ale vždycky jsem měl radši tu pomalou atmosféru lesa,kde jsem čekal,že film zakotví.Na nelogičnost scén v hororu nelze brát zřetel,to by nebyl horor,nápad dobrý,ale to prostě už neomlouvá fakt,že kravsky připravený.Nevim jak chutnají houbičky,jestli mě to má dostat na vesmír,ale proč proboha všichni jsou mimo,jednomu se něco stane,dobelhá se ke stanu,všichni ti co měli trip,jsou jak vyměnění a zase v pohodě.Už tohle mě smrdělo,že zas nápad je,zpracování je hrozný,ještě když to má takový konec srdcekulervoucí.Dcera to tam vymetá pěkně,ale jedno oko pro 3D diváka,je sice fajn,ale koho to zvedne z křesla to nevim.Nejlepší scéna je ta na statku,kdy je ten spravný horor,kdy se skanduje jméno Lilli hodněkrát a má to svoji šťávu i díky hudebnímu podkresu,ale jinak je to průměrný jak pět baterek ve filmu:) ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Nejlepší horor všech dob,dávám 6 a půl hvězdy...a teď vážně,dementní napodobenina hororu,která se ke všemu nepovedla.Všechno špatně,napětí nikde,atmosféra taky nikde a ten konec to nezachránil(myslím ty 2 minuty).Nápad možná dobrej,ikdyž houbičky už tady byly,ale tohle se prostě vůbec nepovedlo.Za ty závěrečný 2 minuty je ta 1 hvězda tak akorát. ()

Reklama

Reklama