Reklama

Reklama

Ti, co vraždí

(seriál)
všechny plakáty
Trailer
Dánsko, 2011, 7 h 5 min (Minutáž: 38–45 min)

Hudba:

Frans Bak

Hrají:

Laura Bach, Jakob Cedergren, Lars Mikkelsen, Lærke Winther, Frederik Meldal Nørgaard, Iben Dorner, Benjamin Brüel, Carsten Bjørnlund, David Dencik (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Film Those Who Kill sleduje osudy kriminální komisařky Katriny Ries Jensenové a forenzního psychiatra Thomase Schaeffera, kteří jsou součástí vyšetřovací jednotky kodaňské policie specializující se na sériové vraždy. Případy vyšetřované touto jednotkou mají zřídkakdy kořeny v tradičních motivech - jde o mnohem složitější a závažnější trestné skutky, u kterých je samotný akt zločinu vlastně jen prostředkem k dosažení ještě horšího cíle, kterým je uspokojení a naplnění zvrácených fantazií pachatele. Pro úspěšné vyřešení takovýchto případů se naše dvě hlavní postavy musí plně vcítit do myšlení vraha - protože pouze tehdy, když pochopí, jak uvažuje, ho mají šanci chytit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele BeranSon k tomuto seriálu (1)

Ti, co vraždí (2011) 

-1.díl- Já už se s něčím takovým prostě setkat nechci, ne proto, že by se mi to nějak hnusilo, ten důvod je jiný. Něco vevnitř mi říká, že toto prostě není nic pro mou osobu. První díl z hlediska příběhu, kamery a jiných aspektů není rozhodně vůbec odfláknutý. Lauře Bach to prostě nevěřím a ať je jakkoliv dobrá herečka, tak tady jí to prostě nesedí. ZBYTEČNĚ SI TO HRAJE NA NĚCO CO TO NENÍ. -5/10- ()

Reklama

Reklama