Reklama

Reklama

Sushi girl

Trailer

Obsahy(1)

Fish strávil šest let ve vězení. Šest let za mřížemi držel jazyk za zuby a neprozradil nic o loupeži ani o svých spolupachatelích. V den jeho propuštění mu přichystají čtyři muži, které chránil svým mlčením, velkolepou večeři. Hlavním chodem je božské sushi podávané na nahém těle nádherné dívky. Sushi kráska je absolutně netečná, trénovaná ignorovat vše, co se v místnosti děje. A to i ve chvíli, kdy se události značně vymknou kontrole. Je více než jasné, že se čtyři nezvladatelní zloději neudrží a začnou otevírat staré rány, ve snaze zjistit, kde se skrývá chybějící kořist... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NÁHODA JE STRAŠNÁ KURVA“...... /// Tohle by měla bejt jedna z těch nocí, ve kterejch se otvíraj starý rány (a z některejch poteče i krev). Ostatně jako vždycky, když se jde řešit minulost. Sešlost starejch parťáků po 6ti letech (dřív to fakt nešlo), řečičky odpovídající IQ přítomnejch (tedy pokojový teploty v bytovce někde v Rusku) … dává tušit, že psychologie postav tady velký divadlo nepředvede. I když takovej Shepard Lambrick by mně určitě tvrdil vopak! Flashbacky oživujou monotónnost jedný místnosti (a tupých keců) a vlastně to není ani tak vodkecaný, jako spíš vodmučený. Obsazení je celkem nuda (ti známější to zabalej dřív, než se vůbec zahřejou), ale ten teplej žvejkající kokot určitě pozornost upoutá. Příběh je taková jednohubka, která 2 třetiny jen zdržuje, aby v závěru lehce pobavila. Jestli i překvapí, to ať si vyhodnotí každej sám. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím, kde najdu na holce (na stole) fugu. 2.) Chcu se živit jako talíř . 3.) Thx za titule ,,Wollbold“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Atmosférická, konverzačno-krvavá gangsterka o chlapíkovi, ktorý si odsedel 6 rokov za krádež, pričom neprezradil svojich komplicov. Tí mu po tom, ako vyjde z väzenia pripravia večierok na privítanie, pričom však majú v pláne zistiť kde ukryl diamanty z lúpeže, ktoré sa doposiaľ nenašli. Všetko sa onedlho vyhrotí do brutálnejších sfér, čomu nehybne prizerá tzv. Sushi Girl, na ktorej je naservírovaná večera. Behom diania príde na um najmä Quentin Tarantino a jeho Reservoir Dogs, keďže s ním má Sushi Girl dosť spoločného a hoci jeho kvality ani chytľavosti nedosahuje, stále ide o fajn počin, ktorému vládne charizmatický Tony Todd. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Skôr, ako dobrý žalúdok, to chce pevné nervy, pretože Candyman vám vykecá dieru do hlavy a kecy toho odporne hnusného buzeranta, a ešte so žuvačkou v hube(!), sa už vôbec nedali vystáť. No a aby to nebolo všetko, tak posledné slovo musela mať samozrejme sushi girl. Tiež na polhodinu dlhé! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Film, který neurazí, ale zase tolik nenadchne. S tím 100% Tarantino style bych se krotil, přece to že se celý film odehrává v jedný místnosti a hraje se tam na to kdo je největší hajzl, přece neznamená, že je to styl Tarantina. Aby tohle mohli napsat, musel by ten film mít skvělé dialogy.. což teda neměl. Ve filmu se sice hlásej jak šukali matku toho druhýho atd.. ale není to podané ani moc vtipně, protože nejvetší chybou je obsazení a hlavně jak Biehn, Fahey a Trejo byli jenom výkřik do tmy. Kdyby aspon těm dali tu hlavní roli, už by to bylo zajímavější. I přes tyhle věci mě ale film celkem bavil a já se nenudil, ten konec byl nečekanej. Čistý průměr. Dodatek: WTF??? TEN BUZÍK BYL MARK HAMILL?? ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Chce to bejt hrozně cool a jako Tarantino ale má to blíž možná tak ke Troškovi. Slušný herecký obsazení je zde z poloviny vyplácáno na 30-vteřinový cameo (Michael Biehn je ve filmu tak dlouho že se nikdo neobtěžoval ho zde ani uvést v obsazení) a zbytek je odsouzen hrát tam trapný divadýlko plný hroznejch dialogů skoro hodinu a půl než se ten kozatej talíř nasere a odejde. ()

husokachna

všechny recenze uživatele

Danny Trejo (čti Trejo) v roli sympaťáka Dereka007 poodhrnuje roušku tajemství výroby sushi za poukaz a zároveň se stává dívkou, či možná ženou, se vším, co k tomu patří. Toto existenciální romantické melodrama s neformální strukturou vyprávění je pro mne pokaždé novým, vydatným až masitým, zážitkem. Trochu mi snad vadí jen naturalisticky pojaté scény mužského znásilnění na kuchyňské lince, ale každému co jeho jest.... ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč někdo neguje tu odpornost Candymana, když to byl právě to nejlépe zahrané z celého filmu. Já, jakožto přemýšlivý člověk, musím poukázat hlavně na tu největší chybu celého filmu .. a tím je jeho název. Měli to nazvat třeba jen Sushi .. takto důvtipnému jedinci dojde pointa celého filmu a nečeká ho žádné překvapení. Jistě, záběry z celé loupeže a následného dění se doplňují postupně a až ke konci uvidíme proč a jak .. jen ten název označí to, na co se má člověk zaměřit a to byla chyba .. :-( ()

Yellyman 

všechny recenze uživatele

Příběh je slaboučký, jak dítě z inkubátoru, možná proto však skýtá jisté potěšení sledovat, jak zápasí se životem. Stejně tak, jako ten chudák přikurtovanej k židli, nachávajíce se postupně mučit ukájející se partou magorů shánějících se po ztraceném pokladu. Moc mě baví šílenci Marka Hamilla. Ten zkrátka umí, slizák. ()

Sao Saoi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivé, ako scenáristickým prekvapením, tak aj réžiou, kamerou a násilnosťou. Násilné scény odporúčam naozaj silným žalúdkom, inak ak môžete zatvárajte uši aj oči. Pasolini to síce nie je, ale taká vydarená odroda Tarantina určite áno. Hudobný podklad výborný. Prekvapivo dávam 5 hviezdičiek aj keď 100% výkon to vôbec nebol :) Celkové skóre: 81% ()

funnynqo 

všechny recenze uživatele

Tento film sa hodnotí veľmi ťažko. Záleží od človeka. Ja som sa naň tešil už od prvého pozretia traileru a vôbec som nebol sklamaný. Príbeh síce nič nové neprináša ale ani nesklame. Naštvalo ma pomenovanie filmu nakoľko podľa názvu som odhalil vyvrcholenie deja, čo bolo miernym sklamaním. Čo sa týka hereckých výkonov tak nemám čo vytknúť. A vravte si čo chcete ale Mark Hamil tu predviedol jeden perfektný herecký výkon a jeho postava tu bola podľa mňa to najlepšie na tomto filme. Aj keď ani taký Tony Todd nesklamal. Mínus u mňa však za Dannyho Treja . Nečakal som že ho takto rýchlo odbavia. Ale inak som rozhodne spokojný a táto mini gangsterka rozhodne stoji za obetovanie trošky času. ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Tušil som, že Hamill je teplý a potvrdilo sa. Danny Trecho ani Sonny Čibó, Michal Biehn či Džef Fehy si moc nezahrajú, ale niet divu, nie je to žiaden superfilm so supernámetom. Možno keby si zahrali viac, tak je to oveľa horšie. Je to celkom dobré pozeranie, také trochu dosť sparchantelé Reservoir Dogs, ale napríklad ako pozadie k večeri sa to hodí, navyše ak si dáte rybu, či rovno suši... ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

Příběh nic moc s totálně jednoduchým koncem, jinak komorní ''výslech'' v podání současných a minulých B-Stars docela ušel... ()

Drslw 

všechny recenze uživatele

Skvelý film so skvelými hercami, ktorý by som si dokonale vychutnal v kinoklube (škoda, že už nie sú kinokluby). Že je inšpirovaný Tarantinom, to je asi zjavné (aj z titulkov), ale porovnávať ho s jeho filmami... nuž, to je asi ako porovnávať každého z nás s Roccom S. - a podľa toho výsledku už raz a navždy hodnotiť na čsfd... ;) ()

Reklama

Reklama