Drama natočené dle autobiografie Lotty Thell vypráví příběh policistky (Malin Crépin), jež bojuje se svou závislostí na heroinu, kterou se marně snaží skrývat nejen před svými kolegy, ale i před svým novým přítelem Erikem (Joel Kinnaman).(Larrysbride)
Příběh o holce co bere drogy od dětství, sice se snaží, ale moc jí to nejde a o hodným naivním klukovi. Celkem klasický smažkovský drama, skoro se vším co k tomu patří. ALE moc pěkně, docela jemně natočeno, výborná kamera, dlouhé pomalé záběry, hudba taky není špatná, i herecké výkony obou hlavních herců stojí za zmínku. Mizernou situaci pěkně dokreslují barvy a zimní atmosféra.(28.11.2015)
bllm
sochoking
Malin Crepin v hlavnej úlohe mi dosť pripomínala mimikou a výrazmi tváre Kristen Stewart.(25.10.2016)