Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam a Leo Clearyovi vyrostli ve vzájemné nenávisti a ani jeden z nich nemá rád jejich mladšího bratra Douglase, který jim byl představen teprve nedávno. Všichni sdílejí jednoho otce - sukničkářského opilce. Umřel velmi bohatý a všichni jsou postaveni před těžkou otázku: Kdo dostane jeho dědictví? Čeká je však nepříjemné překvapení. Požadavek závěti je složen ze tří úkolů, se kterými se musejí poprat. (cezero)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

viky13 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten nejneakčnější akční fim jaký jsem kdy viděla. I když je to spíše komedie než akčňák. Trio - skeptická hora svalů John Cena, hyperaktivní španělsky mluvící Ethan Embry ( ten zelenej klobouk mu sekne ) a pohodářský playboy zlodějiček, jsou přesně ty protiklady, které dohromady tvoří skvělý ne/akční tým. ()

limalama 

všechny recenze uživatele

Film sem stahoval jen kvůli Johnu Cenovi, protože jeho předchozí filmy 12 kol a Voják, mě nadmíru pobavily. Ale co mělo být tohle. Nějaká banda blbcu co se léta neviděli, ale jsou rodina, zdědí po smrti otce milióny. Ale má to podmínku a to vedení podniku po dobu dvou let. A začne takový zmatek, co sem už dlouho neviděl. Někdo zůstane doma, zbytek někam odjíždí, ani nevím kam, najednou se jedná úplně o něco jiného, než o vedení podniku a vůbec je to roadmovie o ničem, plná keců a žádné akce. Zklamání na celé čáře! 10% ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Hloubku to moc nemá, to je asi pravda, ale nic vyloženě vykurvenýho v tom taky není. Takž až Vám dojdou filmy, tak na závěr si to rádi dáte. A nebo když nebutete vědět co si dát a nepřemýšlet, tak je to fajn taky. Je to jak takovej ten bombonek zadara z pultu v obchoďáku, proběhne to, radost z toho je a neuškodí, takže ? No jupí do toho ! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se krajně nepovedlo. Předchozí Cenovy filmy celkem šly a byly to solidní akčňáky. Kdežto The Reunion byl tak slabý a hloupý, až to bolelo. Do 50. minuty tam bylo obrovské množství blbých keců, pak byl menší náznak akce, kdy si člověk řekl: "Jo a teď to přijde". Jenomže ono zase nic a až do konce žádná kloudná akce a opět přiblblý řeči. Dlouho jsem se u žádného filmu tak nenudil. Nejlepší na celém filmu byla krátká přítomnost vždy skvěle hrající Amy Smart a závěrečné nepovedené záběry. Jednoduše řečeno...velké zklamání. Ceno, Ceno, doufám, že to brzy napravíš. 35% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já ty wrestlingový borce fušujících do filmu mám na rozdíl od většiny diváků rád, bohužel Cenova cesta zatím nenaznačuje, že by se mohl v této branži uchytit nějak významněji. Voják i 12 kol byly sice poměrně povedené, oddychové béčka, které se ale nějakého výraznějšího ohlasu nejspíš právem nedočkali a navíc, bohužel, po shlédnutí Boje o dědictví mohu už jen smutně konstatovat, že tímto zářezem si svou kariéru naklonil k ještě přímočařejšímu a rychlejšímu pádu. Jde totiž o vážně naivní a prostoduchou televizní báchorku, kterou sice ve výsledku nechci označit za vyložený průser, nicméně jako celek tak docela dost přesvědčivě působí. Zápletka je vážně hodně jednoduchá, ale má poměrně slušný spád a prakticky pořád se něco děje, ovšem spíš než její celkové vyznění jí potápí jednotlivé scény, které velmi často hraničí s nehoráznou stupiditou. Velké zklamání jsem v případě Boje o dědictví shledal i v minimálním počtu akce, John Cena je tu v tomto směru zcela nevyužitý, a naopak, právě na jeho postavu je kladen téměř největší podíl dramatického herectví, což též nebyl úplně nejpovedenější nápad. Ostatní herci tu pak působí sice sympaticky a pohodově, nicméně nikdo z nich nezakryje svou příslušnost ke druhé lize, což je právě v těch nejvypjatějších situacích znát opravdu hodně. Jedním z největších problémů filmu ale je, že mi přišlo, jako by se tvůrci nedokázali rozhodnout, co vlastně natočí za film, jde totiž o nesoudný žánrový megamix, kde se vyskytují momenty jak komediální, tak dramatické, romantické, akční, krimi a já nevím co ještě, a prakticky vůbec k sobě neladí. Zkrátka, nemohu sice tvrdit, že bych se v případě Boje o dědictví nudil, nicméně, ani jsem se nijak výrazně nebavil, film měl spoustu hluchých míst a ještě více hloupých míst a ve výsledku je to prostě velice šedivý, televizní průměr, který nemá vůbec co nabídnou a být čímkoliv výrazný, či jinak zajímavý. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama