Reklama

Reklama

Procitnutí

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Thriller / Psychologický
Česko, 2011, 13 min

Režie:

Martin Doležal

Obsahy(1)

Procitnutí... bez vzpomínek, bez nejmenšího ponětí, co se stalo. (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Segrestor

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem se (neznalý filmů Martina Doležala) v ději trochu ztrácel, ale pak mi to najednou "docvaklo" a užil jsem si skvělý filmový kraťas. Retrospektivní pohled a uvěřitelné výkony zúčastněných herců posouvá tento krátký snímek skoro až k samé hranici amatérského filmu. Jistěže by se dalo ledacos vylepšit, ale v ranku amatérského filmu - lepší nadprůměr. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Úžasně natočený film s dramatickým příběhem - divák, stejně jako hlavní hrdina, do poslední chvíle netuší, co se vlastně stalo. Film správně klade otázky, které diváka udržují v napětí a nakonec pochopíte trápení hlavního hrdiny a jeho svízelnou situaci. Skvěle zahrané a ve všech ohledech skvěle udělané. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

V prvni rade vyborna hudba, ktera to cele atmosfericky tahne (velke plus za tinnitus), natocene je to taky skvele, ale fakt bych to radsi nechal v klipovem formatu beze slov, jakmile se tam zacne mluvit, tak je to podobne jako u vetsiny cz amaterskych kousku konecna. 7/10 ()

zette 

všechny recenze uživatele

I diky hudbe a zvolenemu prostredi ma film dobrou atmosferu. Herecke vykony taky nejsou nejhorsi, jak uz zde ale nekdo psal, mluvene slovo zni proste jinak nez v profesionalnich filmech. Myslenka pribehu neni spatna. ()

Iroquaise 

všechny recenze uživatele

natočený docela slušně...jenže ta historka je trochu moc rozkydlá a patetická....a snaha povýšit žánrovku na existenciální výpověď tomu taky zrovna nepomáhá... ()

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to amatérský film, tak je to silný nadprůměr. Docela slušně odehraná hlavní role. Hudba dodává tomuto kraťasu docela dobrou atmosféru a i přes to, že trvá 13 minut, tak má příběh a dobrou pointu. Procitnutí je mezi amatérskými filmy jeden z těch lepších a já pořád nechápu, jak někdo může dát *odpad!*. ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Jestli vím na který ,,amaťák" se tešit tak pak je to ,,amaťák" od Taranis Film. Nejenže si tu hrají už poněkud dlouho ale vždycky přicházejí s tím svým - vlastním a nikdy nejdou zpět - naopak vyvíjejí se a nabízejí nám technicky i příběhově kvalitní díla která se již brzy přerodí v nezávislou tvorbu. Film procitnutí není výjimkou - Taranisáci opět vybrali zajímavé lokace ( na kameře to vypadá pěkně ) hrají si s obrazem a dolazují to perfektní hudbou. Jediné co bych filmu vytknul je někdy trošku nesrozumitelné mluvení Jakuba..ale není to tak hrozné abyste nepochopily. Za mě pět. Těším se na další Taranis film. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Bolo to dobre podane a to rozuzlenie az do konca, prekvapilo ma to, ako to bolo natocene. V jeho situacii by som nechcel byt, zivot je niekedy svina ku cloveku. ()

evah1 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem si myslela, žže to bude tuctovka, ale vcelku mile mě to překvapilo :-) Dost dobrý amatérský film, musím uznat, že to, jak to bylo promyšlené, se mi vážně líbilo ()

Reklama

Reklama