Reklama

Reklama

Odstřelovač: Reloaded

Trailer

VOD (1)

Seržant Brandon Beckett (Chad Michael Collins), syn známého snipera Thomase Becketta, pracuje v amerických mírových sborech v Demokratické republice Kongo. Jednoho dne dostane rozkaz zachránit evropského farmáře, jenž uvízl uprostřed nepřátelského území povstalců. Když Beckett se svými muži přijede na farmu, přepadne je tajemný sniper a jeho útok přežije pouze zraněný seržant. S pomocí otcova bývalého chráněnce, instruktora odstřelovačů Richarda Millera(Billy Zane), se musí Beckett naučit myslet jako sniper a vypátrat vraha dříve, než se vrátí a dokončí svou práci. A také odhalit vůdce spiknutí, který dal rozkaz vyhladit Beckettův tým. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

verbal 

všechny recenze uživatele

Na to, že byl tento Snajpr lacině odmaštěný v Jaru, zanechal mou pokožku hebkou a bez větších dermatologických změn. A výraznější alergickou reakci kupodivu nevyvolal ani olysalý Bily Zejn, jehož herecká kariéra beznadějně klesla ke dnu spolu s Cameronovým parníčkem. Kluci s dlouhými hlavněmi hezky redukují populační explozi v Kongu, až se jim zahřívají jejich teflonové kulky, což nijak neurazilo mé vytříbené umělecké cítění a artový vkus, tudíž se klidně podívám i na Sniper: Revolution. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Akce jak z nějaké počítačové hry. Akce, která je jiná, než jaké akce normálně jsou, ale pořád je docela dost zajímavá. Odstřelovač mě dokázal bavit a Billy Zane opět ukázal, že může být dobrý akční hráč na poli akčních filmů. To, že občas něco bylo nedomyšlený, ani neřeším. Furt je to béčko jako sviňa a scéna, kde sniper prostřelí jednoho Kongana skrz na skrz až mu utrhne tělo a po chvíli pak dalšího střelí asi 6ti ranami, než ho vůbec zabije, mě tak vůbec nerozhodila. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No ty vole odstřelovač (kolikátej už reloaded?) mno nevím každopádně už je to furt dokola kolem furt toho samýho námětu a i na Zaneovi je vidět jak už to má úplně na háku. Jednoduchý verdikt? Zbytečný film.20% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že je toto čtvrté pokračování. Už jen tím, že zde hraje herec Chad Michael Collins postavu Brandona Becketta, či syna známého a profesionálního odstřelovače Thomase Becketta. Objveví se zde i Billy Zane, který zde hraje postavu Richarda Millera jako v prvním díle, avšak zde už je Miller o dost zkušenější odstřelovač, který zaučí Brandona později. No, nějak jsem se rozepsal k hercům. Takže úvod je celkem slabý, táhne se to, až do osudové akce, kdy Brandon přijde o všechny členy svého týmu, který zlikviduje záhadný a zřejmě profesionální odstřelovač. Toto zabíjení je pro mě velkým a určitě největším kladem filmu. Pak se film utopí do mírné nudy. Píšu mírné, protože i některé neakční scény zaujmou, ale jen trochu. On ten příběh není špatný, jen by měl být výrazně spracován, aby se divák moc nenudil, což se bohužel moc nepovedlo. Ke konci asi ta slabší poslední dvacetiminutovka je zde velká akce a ta mě naprosto zaujala. Hodně střílení sniperem a i obyčejné střílení. Odstřelovačskou akci ke konci filmu hodně předvedl Miller. I konečné rozuzlení bylo celkem dobré, ale mě štvalo, že příběh byl dost nevýrazně spracován, potenciál měl, bohužel ale dosti nevyužití. Ta rádoby politická tahanice mě nebavila. Mohlo zde být více akce a lepší scénář. Hudba zde ani nebyla, ale nebyla moc potřebná. No, škoda, že se to nevyrovanlo prvním dvěma dílům. Ale zase to bylo o dost lepší než mizerná trojka. Takže doupravit scénář, výšit akční scény, vylepšit příběh a hned by to bylo na podobné úrovni prvních dvou filmů. Takhle je to podprůměrný film. 40% = ** ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Prakticky jiná variace na předchozí tři filmy - tentokrát se Beckettovic synem Brandonem a ve větším cameu se navrátivším Millerem (Billy Zane) z prvního dílu. Tak hvězda za Zanea a další za některé zajímavé záběry kamery. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Fakt slušné. Hlavný hrdina by mohol byť lepšie obsadený, ale jednoduchý príbeh dobre odsýpa a i keď režisér nie je žiadna extra trieda, dokáže dať snajperským scénam ten správny drajv... Billy Zane v malej úlohe potešil... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nekonečná těžba, kultovního akčňáku z počátku devadesátek. Zpracováním na úrovni těch nejslabších Seagalovek a Van Dammovek. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

S tímhle odstřelovačem, trefu do černého, ani červeného určitě neuděláte. Je to trefa do 5ky jak vyšitá = 50% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem skoro plnou dávku spokojenosti a tenhle 4 díl je hodně povedený ať se to někomu líbí nebo ne je mi jedno že hodně věci je nedomyšlených a kde si co si ale mě to nevadí. Billy se mi hodně líbil. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Oproti původnímu Sniperovi hodně "levné" a spíše mi to připomínalo nějakou béčkovou hru. Hlavní postava je takřka nezranitelná, ačkoliv je zasypávána střelami a je na volném prostranství, nezničitelný mariňák. Nepřátelé jsou bez mozku a nabíhají na porážku jak dobytek, dokonce aniž by stříleli. Příběh i dialogy až směsné. ~~~ Jedinými plusy je tak částečné propojení s prvním dílem, alespoň trochu profesionálně se chovající Billy Zane (jestli to jako laik můžu posoudit) a záběry přírody. ~~~ To je ale dost málo. Původní Sniper je lepší a příroda v dokumentárních filmech také. Jedna je málo, čisté dvě už moc -> 1,5*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to trochu zbytečně nastavovaná akční kaše, ale je docela fajn, že se pořád vychází z toho původního. Vrací se Billy Zane, i když kvůli němu na to rozhodně nekoukejte. I když je na plakátu jako první, prostoru tu má strašně málo. Příběh se točí kolem syna původního odstřelovače a nutno říct, že se celkem potatil. To se podepsalo i a neoriginalitě příběhu, kterému chybí silné momenty. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Další pokračování sniperského hitu, už čtvrté. Tom Berenger zde už nehraje, zato sledujeme sniperskou epizodu jeho syna někde v Kongu. Přiznám se, že jsem čekal hrozný film, plný blbostí a naprosto nudný. Ono to ale zase tak špatné nebylo. Místami to mělo dobrou atmosféru a závěrečný souboj byl skvěle natočený. Chvílemi mi to sice připadalo, jako kdybych sledoval dokument stanice National Geographic, ale na nedostatek akce si nemohu stěžovat. Jen je skutečně vidět, že se jedná o video film, který má k dokonalosti daleko. Nicméně já se u něj bavil, protože odstřelovačský filmy mám rád. Dokonce se mi zde líbil i Billy Zane, takže celková spokojenost. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

V čase môjho hodnotenia mal Sniper: Reločosi až 53 spotených percent. Je záhadou, kde toto šedivé a úplne priemerné skoroakčné béčko nabralo tie 3 percentá. Celý tento ťažký nezmysel má dej jednoduchší ako pesnička od Ricka Aestlyho. A len tak na okraj, mňa osobne mister Chad Miško Collins s tým jeho plechovým xischtom nepresvedčil, že má niečo spoločné s vojakom, nie to ešte so sniperom. 50% zo súcitu a s nočným videním. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Nic jsem o tom nevěděl, jen mě zaujal název, protože takovýdle věci já mam prostě rád. Je to mix krásnejch záběrů zvířat a africký krajiny jak z National Geographic s tím, co už jsme viděli stokrát někde jinde, trošku namíchaný s videoherním světem, ve kterym hlavy vybuchujou o sto šest, místy o sto sedm, kde pro logiku a reálnost není místo, což se mi na tom líbí ze všeho nejvíc. Nejvíc jsem si užil záběr na zlomený brejle. "What, they've got a town named after the chick from Star Trek?" ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jednotku som videl asi pred sto rokmi, ďalšie pokračovania mi ušli. Od tohto som čakal akciu, mrtvých negrov, krásne zbrane a techniky maskovania. Dostal som akurát tak rýchlo odsýpajúci dej, dve nemasné, neslané akcie, v ktorých nebolo dokopy nič poriadne ukázané, a z očakávaní sa vyplnili akurát tak mrtvy negri. Zane s fúzami a ako šedá eminencia v pozadí ma nenadchol, čo je ma tiež sklamalo. Škoda, ale upadá to. 2 z 5 ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Marná snaha pokračovat, vzkřísit první (velmi slušný) díl o ostřelovačích (Sniper, 1993). Prostředí Afriky a místního všudy přítomného zla, násilí zde není až tak využito k příběhu, který nemusel být zcela na odstřel. Pár odkazů v podobě potomka a parťáka hlavního hrdiny z dílu prvého, nějaký ten pěkně nasnímaný průstřel či zpomalená vylétnuvší prázná nábojnice z komory. Marně však čekám na optimální film o ostřelovačích, který by trochu ukázal reálný pohled na jejich mýtyzovanou práci a nebo alespoň poutavě filmově znázornil něco o jejich taktikách. Toto je však takový špatný režijní videopokus inspirovaný dohráním PC hry FAR CRY 2. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Zlatej první Sniper, tohle už je fakt moc. Téměř celou dobu o ničem a na závěr krátkej souboj odstřelovačů. Kdyby si aspoň přibrali nějakýho konzultanta,co by jim řek,jak práce odstřelovače vypadá. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

55% a sniper #5 jen 28%? Haha... to jsem se pobavil. Tyto dva filmy jsou totiž úplně stejná blbost. Mají stejné plusy i mínusy. A upřímně? tento mi přišel jako mnohem větší nuda.... víc kecání a amerických keců o hrdinství. Přesto dám stejné hodnocení jako na CSFD poplivaného pokračování. Moc se líbil návrat Millera a styl jak zapadl do děje. Takže přestože zde tom Berenger nevystupuje, film do "DNA Sniper série" zapadá. ()

Reklama

Reklama