Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

V krásné přírodě Skotska se odehrává příběh ctěné rodiny Airdových. Životy jejích členů, přátel a sousedů však obestírá temné tajemství... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Utahané a drtivě úmorné...prázdné a chladné. Chudáci herci se tu alespoň něco snaží hrát (na rozdíl od ostatních filmů podle Pilcherové), ale celkový výsledek je tristní až parodický.... ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Dobře herecky obsazené, hlavně Charles Dance, Michael Brandon a Eileen Atkins. Už se na to moc těším. Romantika v krásné přírodě Skotska a nesmrtelná Pilcherová. ()

Reklama

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Všechny příběhy RP jsou na jedno brdo, některé scény jsou tak pitomé, nelogické, že to vyvolává hysterický smích. Je to přesazené, nesmyslné, nereálné... I tak to má velké procento diváků. Hvězdu dávám za to, že to lze po boku senoira pak vydržet a za to, že prostředí, ve kterém se natáčí je opravdu krásné. Hvězda především za Charlese Dance. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za to, že v tom hraje Michael "Dempsey" Brandon, i když toho mám spojeného hlavně s válečným filmem Ztracený prapor (2001), jinak je to dost ubohé. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama