Reklama

Reklama

Sandžussai no hoken taiiku

(seriál)
  • Japonsko 30歳の保健体育 (více)

Obsahy(1)

Imagawa Hayao je čerstvý třicátník a věčný panic. Nikdy neměl přítelkyni, jednorázovou známost nebo si nezaplatil prostitutku. Zoufalství ho dohnalo dokonce až do bodu, kdy si pořídil nafukovací pannu. Dřív, než se mu však podaří vykonat s němou partnerkou své poprvé, zjeví se u jeho postele nahý mladík, který se představí jako Daigorou – bůh sexu. První Hayaova reakce je, že muže vyhodí z bytu. Ale jak to tak bývá, bohové jsou ve svém snažení se vytrvalí, a tak se z Daigoroua stane Hayaův samozvaný učitel sexu, který mu slíbí, že mu pomůže získat přítelkyni a spolu s ní ho konečně zbaví i panického „prokletí“. (EMIA)

(více)

Recenze (4)

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

2 miniuchichtnutí na tři díly je u komediálního seriálu, který vrší své pokusy rozesmát ve sprinterském tempu, zoufale málo. Při extrémní stylizaci postav do zastydlého panice, nesmělé panny, bezskrupulózního našeptávače a přicmrdávajícího shoty nic jiného než legraci nabídnout nemůže, neboť s realitou již tyhle charaktery mají společného pramálo. Jak dlouho mě může bavit tlačení nesmělce do sexuálních dobrodružství pod výhružkou, že mu bude rozsápána nafukovací souložnice? Pět vteřin? Možná i méně. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo češeno Larkym, anime se nepodařilo dotáhnout žádný ze svých es k vítězství. Začátek je neskutečně přepálený, plný velkolepých hlášek kolem sexů, paniců a zadků, jenže jakmile pomyslně jde už do tuhého, tak to hodí kotvu. Očekáváte více přehánění, více hrátek v úchylných mezích a když už ne, tak minimálně nějakou romanci, ale i ta je vzrušující jak plíseň v koupelně. Když ke konci chlapík upřímně navrhne "Co kdybychom nikdy neměli sex?", tak to jen podtrhuje bezradné bloumání s neexistujícím cílem (a nic na tom nemění zpátečka a uvědomnění, že jinak by neměli děti a to by asi nebylo tak fajn). Cokoliv s nafukovací pannou byl highlight seriálu, ale to je uboze málo. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

30-ti letý panic + bůh a bohyně sexu + snaha o vtip za každou cenu = skvělý komediální seriál? Ne nerovná, 30-sai no hoken taiiku je na komedii málo vtipný, na úchylárnu málo úchylný, na drama nedramatický, tak nevím o co vlastně má jít.Případným zájemcům o tento paskvil, který se pořád dokola a pořád dokola debilně točí kolem sexu doporučuji spíš si sjet nějaký hentai, třeba Bible Black, či mé oblíbené Accelerando a Stringendo, pobavíte se mnohem líp, nejenom občas vtipnými explicitními scénami a krásnými slečnami.30-sai bla bla shit doporučuji nebrat anebo maximálně podstrčit nějakému svému nepříteli. ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, co se na tom lidem nelíbí. Anime mírně si utahující z jiných kousků (schválně jestli je poznáte), bavící se uchylárnami a nenápadně se snažící připomenout stagnující populaci, že sex k něčemu i slouží. Já se královsky bavil a ti kolem mě také (ve dvou párech jsme to zkoukli za dopoledne). ()

Reklama

Reklama