Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Čas plynie stále ďalej a Kanako neprestáva snívať o tom, že si nájde ideálnu romantickú partnerku. Avšak bývanie na internátnej škole spolu so Shidou Mariyou a jeho nezhovorčivou slúžkou Matsurikou jej toto úsilie značne sťažuje. (Carol Pifková)

Recenze (2)

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kanako je sexističtější, tupější, ale vůbec ne vtipnější. Docela zklamání, po úžasné první řadě bych čekala víc. Dokonce ani četné nosebleedy to nezachrání. Příběh totálně o ničem. Grafika je o kousek lepší a hudba je na stejné úrovni. Pokud byla první série podobná, tak jsem měla při hodnocení asi zatmění mozku, či co. ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Ty dva roky se na Maria Holic podepsali ve smyslu o něco kvalitnější grafiky a animace, ale jinak je od své starší sestřičky prakticky k nerozeznání. Pořád stejně ulítlá, plná divokých fantazií hlavní hrdinky a šikanování ze strany Marie. Pochopitelně, tohle jsou to hlavní znaky celé série a nemá smysl jí to vyčítat. Bohužel, spolu s nimi si Maria Holic do druhé série přenesla i naprosto identické zápory. Neustálé výtrysky krve případně reakce Kanaki na tělesný kontakt s opačným pohlavím můžou být vtipné napoprvé, ale vídat je pětkrát za každou epizodu je prostě příliš. Rozhodně by také neuškodilo, kdyby se občas dostal(a) do potíží i samotný(á) Maria, s čímž souvisí i to, že samotný fakt o tom, že je Maria ve skutečnosti převlečeným mužem, je pořád naprosto trestuhodně nevyužit. I přes tyto výtky se ale pořád jedná o poměrně slušnou slušnou zábavu. 3 hvězdičky ()

Reklama

Galerie (27)

Reklama

Reklama