Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Vedle našeho lidského světa existuje též svět zvaný Alfheimr, jenž je domovem démonských sukubů – astrálních upírů, kteří svádí muže, aby z nich čerpali životní sílu. A právě v tomto světě žije též mladičká princezna Astarotte Ygvar, která čerstvě oslavila desáté narozeniny. Pro obyčejné lidi by to neznamenalo pravděpodobně až tak mnoho, ale pro mladičkou skubu je tato věková hranice zlomovou. Nadešel totiž čas, aby si Astarotte opatřila mužský harém. Tomu se ale princezna brání. Muži se jí hnusí a nechce s nimi mít nic společného. Proto prohlásí, v domnění, že tak unikne svému osudu, že si tedy sice obstará mužský harém, ale jen v případě, že se bude skládat pouze z lidí, do jejichž světa byl průchod zapečetěn již před tisícem let. To ale ještě Astarotte netuší, že i tak existuje někdo, kdo bránou projít dokáže. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Promo

Recenze (5)

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Fuj. To bolo horšie ako španielska telenovela (nebudem písať spoilery, kto to videl vie prečo... Toto by bol možno dobrý námet na hentai ale takto... je mi vážne zle) Jediné čo by sa na tom dalo ako tak pochváliť je malá Lotte, ale len pre to že mám slabosť pre typy ako ona. Inak je to jedno desné, hnusné a choré anime. Ako, ecchi a fanservis mám rád ale toho bolo proste celé zle. A ten hlas hlavného hrdinu ktorý znel ako štvorročné dievčatko po vdýchnutí hélia bol zo všetkého najhorší. 1* ()

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Nepozeratelna hovadina... Jediny mensi plus je za obcasny humor, ale ten fanservice lezie masivne na nervy a aj ten pribehovy aspeket je uz uplne mimo... ()

Reklama

Rachi odpad!

všechny recenze uživatele

:O Tak tohle má být co ? Nevěřím že to stvořila stejná osoba ,jako Romeo x Juliet . Jestli šlo o pokus udělat z něčeho ,, nestoudného,, vlastně něco rozkošného a hluboce emotivního a poukázat na ten kontrast hmmm ... Asi ne :D Za mě jednoznačně odpad ! ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Uvést anime, kde jsou aktéři z 95% Sukuby a za celou dobu se tam vlastně neděje nic sexuálního? To je jako kdyby šli Teletubies do války, Rambo by si v džungli hrál s veverkama, Vetřelec se učil "lehni" "sedni" a Kenshin by zabil jakéhokoli člověka, který by se přiblížil ke Kaoru :-) Proč stavět seriál na něčem, co se tam pak vůbec nevyskytuje. Proč zrovna Sukuby, když i ve School Rumble nebo Great Teacher Onizuka bylo víc "sexy věcí" v jednom díle, než je tady za celou sérii... Tato série - ubohost. 1* za první díl, kde ještě nebyl mladík... slabých 20% ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Upíři prý pijí krev, ale víte co pyjí sukuby? Sukuby pyjí Semeno Života. Chovají si na to chlapy v harémech. Kdepak líbaní pod rozkvetlou třešní, aby neuschly, denně musí cumlat, hned od puberty, jináč po nich veta. Astarotte, sukubí princezna, si však dík své nesnášenlivosti k mužskému plémě postavila hlavu, že ona to dělat nebude. Aby se vyhnula nekonečnému přemlouvání, řekne, že by to teda jako šlo, ale jen s chlapem z rodu lidského. Moc dobře totiž ví, že brána do lidského světa je jíž staletí zavřená. Divák však se nachází o krok napřed a odhadne, že zase takový problém to asi nebude. Raz, dva, tři, brána se otevře, křehce vypadající chlapík z ní vypadne a svými dobrými způsoby, laskavostí a spontánností jeho dcerky jistě způsobí, že Astorotte pití mlíčka konečně vymění za pytí... Diváka to možná překvapí, ale navzdory tématu se ecchi srandičky objevují jen pomálu a spíše sledujeme achichácké vemlouvání do srdíčka přes obídky, hračičky, snášení různého zlobinkání, starostlivost a podobné loupání bariér mezi @^$#& a *#$^@*$. SlaboulinKé ** po třech dílech. ()

Reklama

Reklama