Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strhující studie o bohatých a znuděných mladých lidech, kteří jsou svedeni na scestí, když hledají zábavu v ulicích města (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Radko 

všechny recenze uživatele

Užívateľ slunicko2 to vystihol: charaktery visí v jakémsi vzduchoprázdnu. A nielenže visia, oni sú vzduchoprázdnom úplne prestúpené! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Každej chce bejt negr, dokud jím není.." ;) Soudě podle téhle rádoby mor(t)ality, mezi námi přáteli, Robu Weissovi nejspíš podobně hráblo ze vztahu s Shannen Doherty jako později Guyi Ritchiemu, co si po boku Madonny vyzkoušel období nezralých zlatých malin.. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tři přátele z dětství rozdělí praxe gangsterského života, který si v dospělosti zvolí. 1) Přitažlivý 27letý Rob Weiss (režie, scénář, koprodukce, herec - Bobby) svůj scénář napsal v situaci, kdy ho vyhodili z filmařské školy a neuspěl ani s nočním klubem. 2) Spoiler. Tři přátelé z dětství si zvolí zločin jako životní styl, ačkoli je k tomu nic nenutí kromě vlastní znuděnosti a neochoty pracovat. Ačkoli je zřejmé, že pocházejí z vyšší střední vrstvy, jejich vztahem k rodičům se film nezabývá. Takto pojaté charaktery visí v jakémsi vzduchoprázdnu, kdy divák nechápe ani netuší, proč chlapci jednají, jak jednají, a jenom trpně sleduje, jak se jim daří. Přesto je film zpracován velmi profesionálně, svižně a napínavě. 3) Prvoplánově barvotiskové poselství, že není dobré se hnát bezhlavě za penězi, nikoho asi ze židle nezvedne, nicméně podobných (a horších) filmů běhá po filmovém světě spousta, takže jsem vděčný za příjemně krátkou stopáž, během níž jsem se nestačil začít nudit, tím spíše, když jsem mohl sledovat hromadu pěkných kluků. Zaznamenejme zvláště Steva Parlavecchia (hlavní postava Andy). Lepší tři hvězdičky. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film je nevyhnutnosťou pre mladých rádoby gangstrov. Má mieru autenticity, ktorá absentuje v iných žánroch. Príbeh vás prevedie od detstva cez mladú dospelosť troch „priateľov“, z ktorých jeden je prehnaný a žiarli na svojho bývalého kolegu, ktorý sa práve vrátil z väzenia. 6/10 ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Povrchný a príliš známy príbeh, dobre natočený, nie nezaujímavý, ale Martin Scorsese to natočil pred 20-imi rokmi a lepšie. Režisér Rob Weiss je taktiež autorom scenára. ()

Reklama

Reklama