Reklama

Reklama

Ao no Exorcist

(seriál)
  • Japonsko 青の祓魔師[エクソシスト] (více)
Trailer 1
Japonsko, (2011–2024), 24 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Kazue Kató (komiks)

Hrají:

Nobuhiko Okamoto, Džun Fukujama, Akeno Watanabe, Nao Tójama, Sumire Morohoši, Kazuja Nakai, Megumi Hajašibara, Kotori Koiwai, Tecuja Kakihara, Júki Kadži (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(61)

Rozhodnut vzdát se dráhy Satanova nelegitimního syna vstupuje Rin na Akademii pravého kříže, aby se po vzoru svého učitele stal exorcistou. (Netflix)

Recenze uživatele John8 k tomuto seriálu (1)

Ao no Exorcist (2011) 

Tenhle seriál je velký tlustý lhář "Je to temný drsný a tenmý a o ďáblovi a vymítačích!" .... a ono je, a je to dobré atmosféra skoro hororová, hlavní hrdina je syn Satana a když se na scéně objevil kněz s brokovnicí (nevím, ale bylo to drsný v Mačetovi a je to drsný tady) který začal citovat bibli a bylo to skvělé, seděl jsem přikovaný k židli a hltat ty obrazy co se na mě hrnuly, bylo to děsivé, napínavé... a pak to skončilo, po druhé epizodě, oběvil se hořící meč a z tý temný drsný podívaný se stal Shonen jako každý jiný... možná průměrnější kde každý problém vyřesí 5 ran do jednoho místa a spousta křiku. Dál jsem exorcistu sledoval jen proto že jsem doufal že se to vrátí k tomu co jsem chtěl vidět, ale to se nikdy nestalo a upřímně víc už si z toho skoro nepamatuju. Průměrné anime, v žádném případě špatné, ale k tomu skvělému na začátku se už nikdy nevrátíme a to je věčná škoda. ()

Reklama

Reklama