Reklama

Reklama

Hra o trůny: Exkluzivně

(TV film)
  • USA Game of Thrones Exclusive Sneak Peek
všechny plakáty
Krátkometrážní / Fantasy / Drama
USA, 2011, 15 min

Obsahy(1)

HBO uvádí exkluzivní krátké nahlédnutí do úvodní epizody z netrpělivě očekávaného seriálu Hra o trůny. Výpravný seriál, podle bestsellerové fantasy ságy Píseň ohně a ledu od George R. R. Martina, zachycuje soupeření o moc v sedmi královstvích rozlehlého a neklidného kontinentu. Krvavý boj o Železný trůn bude mít nepředvídatelné důsledky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

H34D 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že tento Sneak Peak je pouze 14 vystřižených minut z prvního dílu, nejde tedy o nic nového, ani o působivý sestřih známého. Jako naladění na seriál však funguje výborně, vůbec první scéna v temném zimním lese patří mezi to nejlepší, co Hra o trůny nabízí. Osobně bych sneak peak hned po ní ustřihl a divácké nadšení i natěšení by pak bylo nejvyšší... 8/10 ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jde o hrubý sestřih bez titulkové sekvence s prozatímní hudbou. Oproti knize jsou zřejmé jisté úpravy, bílí chodci jsou tu trochu načerno, ale je z toho cítit, že Zima se blíží. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

When the winter does come, gods help us all, if we are not ready. Není to na pět, přece jen některé změny příliš nepotěšily, stejně tak jedna velmi pitomě zkrácená scéna, no je vidět, že to bude seriálová událost roku. Nejméně. A atmosféru, herecké výkony i skvělé scenérie a výpravu to má. Těším se jak malej. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak tohle "sneak preview" mě definitivně naladilo ke sledování seriálu. Ta atmosféra a temno z něj tryská proudem.. a mě to baví. :) ()

Macejko

všechny recenze uživatele

Celé moje predsavzatie, že si túto pätnásťminútovú ukážku nepozriem, bolo dnes spláchnuté do záchoda. Bez výčitiek. Skrátka som nevydržal. A som tomu rád, pretože ako vnadidlo je to skvelé. Odmietam to však hodnotiť, pretože neviem, koľko toho bolo vystrihnutého (napr. titulková sekvencia chýba) a že či je použitá hudba už skutočne od Ramina Djawadiho. Môj nasledujúci komentár bude iba sled dojmov bez štruktúry (a budú spoilery!): 1) Tá atmosféra!!! Prológ v lese je naozaj parádny. Scéna s mŕtvolami Divokých je nádherne nekompromisná a presne tak eRková, ako potrebovala byť. 2) Ser Waymar Royce je vystihnutý naozaj presne, len dúfam, že jeho smrť nebude vo finálnom zostrihu takto odbytá. V knihe bojoval, tu sa za ním skrátka zjavil Biely Chodec a zabil ho mimo záber. 3) Bieli Chodci alebo "Iní" - je naozaj zaujímavé, že napriek svojmu menu sú komplet čierni, ale mne to nevadilo a to, ako ich prezentuje seriál, mi vyhovuje. Navyše vydávajú naozaj dobré, mrazivé zvuky. Je len škoda, že sme im ani len nevideli poriadne do tváre. Ďalšia vec, pri ktorej dúfam, že v regulérnej epizóde bude. 4) Nemŕtve dievča od Divokých s ľadovo modrými očami je skvelé a scéna s ňou perfektne graduje napätie... 5) ...ktoré vyvrcholí smrťou prieskumníka Gareda. Aj pri tejto scéne vidíme z Chodca viac-menej iba siluetu, ale pred dekapitáciou kamera neuhne, čo je len a len dobre. 6) K scénam na Zimohrade nemám čo povedať, pretože neprezentujú nič nové - všetko už bolo v traileroch. Iba zase raz pochválim casting. 7) Rovnako aj scénu s popravením Willa sme už videli. Drží sa knihy. Celkovo vynikajúci prísľub. Nech už je sedemnásteho! ()

Krisa 

všechny recenze uživatele

Nemohu jinak, než za 5. Také jsem měla předsevzetí, že se na ukázku nepodívám a vydržím až na oficiální 1. díl. Prostě se to opravdu nedalo vydržet a jsem za to velmi ráda. Atmosféra je přesně tak temná jak jsem doufala, možná snad ještě lepší. Postavy jsou fakt skvěle obsazené, nikdo mne výrazně nezklamal (jen jsem si dlouho zvykala na Lady Catelyn, ale to bdue asi tím, že ji v knihách prostě nesnáším). Kulisy, rekvizity a oblečení je parádní, hned bych všechno chtěla, i na střechy Zimohradu si začínám zvykat. Jiné jsem si takto nepředstavovala, ale vypadají slibně. Co se mi nejvíce líbilo (kromě obsazení Jona Snow - hihihi) je mrtvá divoká, vypadá prostě dokonale (ty oči). To budou dlouhé 2 týdny, už se nemohu dočkat :) ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Komentář herců i dalších lidí, kteří se podílejí na vytváření tohoto seriálu mělo za úkol především diváka navnadit na pilotní díl prvnísezony. Myslím, že tenhle Sneak Peak svůj účel splnil. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento preview som si pozrel pred tým, ako som začal pozerať samotný seriál a ako som napokon zistil, ide v podstate o prvých 15 minút úvodnej epizódy. Niečo ako návnada pre nedočkavých fanúšikov a musím povedať, že prvá časť ma poriadne vtiahla do deja. Vidím, že to bude ďalší HBO skvost. Tento prequel ale hodnotím len na 4 hviezdičky, keďže v podstate neprináša nič nového. 80 % ()

Reklama

Reklama