Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Meg Kennedyová sa prisťahovala do New Yorku so svojou chorou matkou. Nemá dostatok finančných prostriedkov a zúfalo hľadá prácu. Nakoniec nájde miesto servírky v rodinnej talianskej reštaurácii, kde jej v krušných začiatkoch pomôžu Raychel a Kate. Čoskoro sa z nich stanú najlepšie priateľky a Meg s prekvapením zistí, že do podniku chodí hlavne mafia. Presvedčí sa o tom na vlastnej koži, keď ju šéf požiada, aby sa so zvýšeným záujmom starala o skupinu ozbrojených Talianov. Jedného večera je Meg svedkom krvavej potýčky, pri ktorej je vážne zranený jeden z mužov. Pohotová žena mu poskytne prvú pomoc a zachráni život. Vďačný šéf jej za službu štedro zaplatí. Ale zapliesť sa s gangstrami je životu nebezpečné a dievčiny sa o tom presvedčia na vlastnej koži... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: John Meadows .. Dvě dokonalé ženy (Mira Sorvino & Melora Walters) vévodí tomuto jinak průměrnému a veskrze obyčejnému krimi snímku z prostředí mafie. Pokud nechováte sympatie ani k jedné z dam, můžete na tento film s klidem zapomenout, neboť vám nepřinese žádné potěšení. To už si raději místo Wisegirls dejte variaci na Wise Guy aka Goodfellas. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Ničím zaujímavá dráma, s pár komediálnymi prvkami, ktorá vyšumí z hlavy sekundu po dopozeraní...Ako najväčšie prekvapenie vidím to, že Mariah Carey nie až taká zlá herečka keď chce:))) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Královnou tohoto snímku je určitě přesvědčivá Mira Sorvino, ale ani Mariah Carey se nemusí za svůj výkon stydět !! Minimálně je na ni moc hezký pohled..;) Nejedná se o nijak světobornou záležitost, ale na servírky v baru italského pseudokmotra se mi, jako člověku pracujícímu léta v gastronomii, moc příjemně koukalo !! Celkem zajímavá zápletka výhradně se motající kolem Meg Kennedy sice občas dostane ránu pod pás z vlastních znuděných scénáristických řad, příběhy i postavy všech tří hrdinek jsou i přes zjevnou snahu ploché jako anorektická asiatka, ale jinak Mafiánky rozhodně nenudí !! A to "překvapivé" finále ?? I vítěz finálového utkání letošního ročníku Ligy mistrů byl překvapivější !! ;) Leč v konečném zúčtování přesně pasující do nenáročné a příjemné záležitosti na hodně silné tři hvězdičky..;) ()

Deverant odpad!

všechny recenze uživatele

Uplně zbytečný a strašně hloupý film. Je až pozoruhodné jak nudně a bez nápadu je "vyroben". To je taky jediný důvod proč ho komentovat, a jediné čím je pozoruhodný. ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

První 1/2 filmu byla uspávačka hadů, ale docela dobrý závěr to vykompenzoval. Herecké výkony nic moc, scénář měl hluchá a nudná místa, ale dalo se na to koukat. Ale ty servírky, to byla pastva pro oči:) ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl ale opravdu hloupý film. Pár světlých, nebo chcete-li napínavých, chvilek z průběhu filmu dokonale vymazal stupidní závěr, který byl tak strašně amatérský a předvídatelný, že bych ho odpustil pouze čerstvému absolventovi filmové školy a i u něho bych si v duchu říkal, že příliš talentu nepobral. Stručně řečeno, Wisegirls je zbytečným filmem, který zdobí pouze Mira Sorvino v sexy oblečku číšnice. 1* - 15% ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem pořádný mafiánský film - honičky, přestřelky, potíže s policií atd. Ale co tohle bylo? Ani ne slabý odvar! Délku filmu 1,5 hod pokládám za takový střed. Ale tady by vůbec neuškodilo, kdyby délka byla maximálně hodinu. 2 * dávám za pro mě většinou nové herecké tváře (které vždy rád vidím) a za jejich celkem dobré výkony. Nápad to nebyl asi špatný, ale ve výsledku to je spíš jen drama s pár výstřely. A to mě rozhodně uspokojit nemůže! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mafiánky je bohužel dost nudný a nezáživný film a nic na tom nemění ani fakt, že Mariah Carey zde ještě vypadá dobře a stejně dobře i hraje. Zásadní drama se odehrává až v poslední půlhodině, tedy v závěrečné třetině filmu. První dvě třetiny jsou více méně slabé. Navíc je konec až hodně filmový a nereálný. Také závěrečná přestřelka je z mého pohledu - a samozřejmě se můžu mýlit, doslova přestřelená. Na tomto filmu opravdu není nic, co by stálo za vícero podívání. U M. Carey snad lze jen pochopit to, že si prostě chtěla odskočit od zpívání, jiný důvod proč vzala roli nenalézám. ()

madsenka odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiši kriste, niečo tak hrozné som už dávno nevidela.Mariah Carey-čo robí vo filme?To sa ešte nikto nepoučil z jej predošlých "projektov"?Hlavne príbeh Meg,ten bol dojemný..."Viete dievčatá,nie som veľmi dobrý šofér...Mali sme s priateľom pred svadbou,išli sme autom,ukázal mi na ruské kolo a ja no..dostali sme šmyk a on bol na mieste mŕtvy"Preboha,aj môj deväťročný brat by napísal realistickejší scénar! ()

mijano 

všechny recenze uživatele

Dejovo veľmi nenáročný film o tom, ako jednoducho sa dá pripliesť mafii pod nohy a o takmer nemožnej ceste späť. Mal som dojem, že herečky to mali ako bokovku popri iných veciach. Slabé výkony herečiek boli kompenzované zaujimavým námetom. ()

MonarC 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilý snímek o partě servírek. Velmi překvapil výkon Mariah Carey, která zahrála oblíbenou a mírně střelenou servírku velmi dobře. Dalším plusem je temná atmosféra a skvělý výkon Miry Sorvino. Jediné, co bych vytknul jsou někdy až moc zdlouhavé monology slečen. ()

Reklama

Reklama