Reklama

Reklama

Máš minutu!

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2011, 70 min

Velkolepý soutěžní pořad je postaven na disciplínách, které si každý může zkusit doma. V každé z epizod soutěžící musí čelit deseti výzvám, u nichž se stupňuje obtížnost. Spolu s tím stoupá i možná výhra. Některé hry vyžadují zručnost, jiné rychlost, další pevnou ruku. U všech je limit 60 vteřin. Soutěžící může kdykoli odejít s penězi, které do té chvíle vydělal. Stojí to pevné nervy, vydržet a dojít až k milionu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Česko stále sto let za opicema (západem). Zatímco opice si tento druh pořadu užívali v 80. letech a teď se u nich objevuje už jen v legendárních pořadech. My s tím přicházíme v roce 2011 jako se žhavou novinkou, která má strhnout masy a vydojit z nich hektolitry chcanek nadšení. Stydím se za televizní tvorbu všech televizí v ČR, protože v zemích třetího světa se točí nejdražší formáty reality-show na světe, sází se tam na pobavení diváka, přebírají se tam ty nejnáročnější koncepty pořadů z USA a západní Evropy. Co se děje tou dobou u nás? SuperStar 5, Talentmánia, Máš minutu, Vysoká hra (Milionář), Čápi v kundě, Farmář hledá píču ... jdetě se vysrat... pokud chci vidět tento studiový paskvil, pustím si obdobný pořad pro děti, který běží ve všední den od 14:00 a soutěží se tam o PlayStation, nebudu na to čumět v nejlukrativnější dobu, co televizním vysílání vůbec nabízí (neděle 20:00). Obávám se, že kvalita vysílání českých televizí bude přímo uměrná vymření současné důchodcovské generace, kterou kojilo komunistické vysílání "rude hovno" a tak jim Ordinace, Ulice a estrády příjdou standard od kterého by se nemělo opouštět (už 40 let). 10% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Má oblíbená dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer v soutěžním pořadu. Kdyby se neopakovaly úkoly, určitě by to byla větší zábava. Jak to rychle začalo, tak to rychle skončilo. / Viděné epizody *6.dílů / ( Hodnocení: 4/10 ) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

vyčpělá moderátorská dvojice bez nápadu a zoufalá celková forma pořadu.. máš minutu na to, abys přepnul, jinak hrozí, že Tvůj mozek bude VYGUMOVÁN. 30% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po prvním zhlédnutí tomu moc velké úspěchy neprorokuji. Pár týdnů a myslím, že nebudeme vědět, že tento pořad vůbec někdy a někde existoval. Ale třeba se pletu. Zatím *. Třeba někdy přihodím....či uberu.... ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nápad nemusí být v principu tak špatný (akčnější a svižnější Hodina pravdy), ale formát je opravdu zoufalý. Neskutečně otravný všudypřítomný robotický hlas (hlavně, že nám před každým úkolem řekne, že soutěžící může být při nesplnění úkolu vyřazen - kdo by to byl řekl?), otravný klakson na začátku každého úkolu, trapně jímavá hudba při nesplnění úkolu, Geňa sedící mezi dcerou a babičkou a usilovně fandící. Navíc ani jeden z nich dvou moderovat neumí... 30% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Pořad uváděný známou dvojicí Michal Suchánek a Richard Genzer. Soutěžící mají vždy jednu minutu na splnění daného úkolu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zřejmě vůbec nejslabší pořad, ve kterém se objevila a měla na starost známá dvojka Michal Suchánek a Richard Genzer. Vůbec se nedivím, že to skončilo jen po pár dílech. Sám jsem viděl jen dva, nebo tří a bohatě mi stačilo. Některé úkoly byli sice dle mého opravdu těžké, ale hlavní prioritou je pobavit diváka a to se v tomto případě nestalo… ()

penylane 

všechny recenze uživatele

Skvělá a zábavná soutěž v zahraničí, u nás ji bohužel kazili moderátoři, kteří působili sušše a otráveně. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Nevím jak vás, ale mě upřímně nebaví čumět na trotly co nedokážou ani postavit plechovku na zkosenou hranu. ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má být show v roce 2011? Zaostalé, bez nápadu úplně jako všechny u nás, Suchoš & Geňa úplně v prdeli. Co jen to dneska u nás dávají za kejdy ... 10% ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Něco na způsob "Hodina pravdy", akorát tady to lidi musí udělat z fleku a lehce vyhrajou aspoň nějakou tu korunu, což mi přijde trapné. Určitě horší než "Hodina pravdy". Jinak určitě Genzera ze Suchánkem je na tohle škoda a Ondra Sokol by neměl plácat svůj talent na takovýhle prkotiny. Teda měl by spíš více hrát a ne režírovat. Na to bude mít času dost. ()

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

1012. hodnocený film: Opdorný pořad, rádoby show, ve které se človek ztrapňuje a roztáčí toaleťák, dělá bubliny nebo si močí pod brýle. Odpad je jediné možní řešení pro tuhle již dávnou bez nápadů dvojici Suchánek - Genzer. Odpad! ()

Matrinx odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol české komerční kreativity. Smícháme Hodinu pravdy a Chcete být milionářem, přimícháme vyhaslé duo českých hmmm "bavičů" Genzera a Suchánka. Předhodíme to stupidní české společnosti jako extra skvost, oni už to nějak sežerou... ()

Reklama

Reklama