Reklama

Reklama

Máš minutu!

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní
Česko, 2011, 70 min

Velkolepý soutěžní pořad je postaven na disciplínách, které si každý může zkusit doma. V každé z epizod soutěžící musí čelit deseti výzvám, u nichž se stupňuje obtížnost. Spolu s tím stoupá i možná výhra. Některé hry vyžadují zručnost, jiné rychlost, další pevnou ruku. U všech je limit 60 vteřin. Soutěžící může kdykoli odejít s penězi, které do té chvíle vydělal. Stojí to pevné nervy, vydržet a dojít až k milionu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

vrata.zami 

všechny recenze uživatele

Další pitomá reality show s již dobře známým tématem. Něco nacvičit a pak něco udělat. Paradoxně mě nejvíc na tom všem štvou ty zvuky. Ta debilní nudná hudba, klakson na začátku prostě člověka z toho za chvilku začne jebat, je to něco jako když si budete dokola pouštět baby od Justina Biebara, taky vám to možná zezačátku přijde jen pitomý, ale pokaždý, když to musíte slyšet je to otravnější a otravnější. Námět není špatnej, ale bohužel nedodali správné ingredience. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Něco na způsob "Hodina pravdy", akorát tady to lidi musí udělat z fleku a lehce vyhrajou aspoň nějakou tu korunu, což mi přijde trapné. Určitě horší než "Hodina pravdy". Jinak určitě Genzera ze Suchánkem je na tohle škoda a Ondra Sokol by neměl plácat svůj talent na takovýhle prkotiny. Teda měl by spíš více hrát a ne režírovat. Na to bude mít času dost. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Nápad nemusí být v principu tak špatný (akčnější a svižnější Hodina pravdy), ale formát je opravdu zoufalý. Neskutečně otravný všudypřítomný robotický hlas (hlavně, že nám před každým úkolem řekne, že soutěžící může být při nesplnění úkolu vyřazen - kdo by to byl řekl?), otravný klakson na začátku každého úkolu, trapně jímavá hudba při nesplnění úkolu, Geňa sedící mezi dcerou a babičkou a usilovně fandící. Navíc ani jeden z nich dvou moderovat neumí... 30% ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Trapné, nechápu na jakou úroveň se Genzer s Suchánkem snížil. Nejprve úkol představí robotický hlas a vždy po zadání úkolu řekne "pokud soutěžící úkol nesplní může být vyřazen", jako by to někdo nevěděl. Občas se fakt upřímně směju, jako kdy např: přebornice v Puzzlích nesloží Puzzle. Díky bohu to Prima po hlavním vysílacím čase přesunula na nějakou 23. hodinu a pak to na dobro zrušila. Doufám že takovýhle sráč už na obrazovce neuvidím.. ()

Oyer 

všechny recenze uživatele

Kladné pozitivum této soutěže je především to, že Genzer a Suchánek, kteří nás sice soutěží provázejí, přesto nejsou středem pozornosti. Jejich často trapný humor jde konečně do ústraní. Narozdíl od show, ve kterých si zvou hosty, kteří se vůbec nedostávají ke slovu na úkor trapného kdákání Geňy a Suchánka je tu soutěž, kde pozornost poutá někdo jiný. To že jde většinou o lehkomyslné soutěže s chabým doprovodem je už stránka jiná... ()

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po desáté epizodě. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama