Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show manželky skladatele Karla Svobody, Venduly Svobodové, vysílané na TV Barrandov vždy ve čtvrtek. Svobodová si zve do "kavárny" známé osobnosti a ptá se je na jejich život, úspěchy či osobní pády. (Paity)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vendula je případ sám pro sebe. Nemíním se bavit o jejím soukromém životě – to je její problém a bulváru, ale tahle ženská mi nikdy nebyla moc sympatická. Kapka naděje možná měl smysl v době vzniku – než teď porodila děcko, ráda jezdila po světě a za jaké peníze…? Nu na tuto dnes již „zapomenutou“ Talk show jsem narazil zcela náhodou. V tehdejší době jsem jí rozhodně nesledoval, ale narazil jsem na dva díly, které jsem měl nahrané na videokazetách za filmy, které jsem si tehdy nastavoval (nahrával). Zatnul jsem zuby, abych přežil ten její odporný smích, poslechl si hosty… ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl s Brichtou a Loufou. O zábavu nebylo nouze, dozvěděl jsem se jak to má konečně Brichta s tím okem a Fanánek je výbornej bavič. Svobodová je trochu ztuhlá, ale jinak NA POHODU. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem díl s A. Verešovou a musím uznat, že Vendula Auš až takovou slépkou není, resp. jsou i větší. Když se ale snaží do každého vyprávění vnést příběhy z vlastního života, usínám nudou a tudíž přepínám. Osobně bych se s hlasem jako po 10 ledových pivech do moderování nehrnula. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly. Podobně, jako u jiných talk-show, záleží i zde na dvou faktorech. Umu moderátora a vstřícnosti a inteligenci hostů. Vendula Svobodová není moderátorka kvalit Šípa nebo Krause, ale ani není tak sračkometná, jako Barbora Tachecí. A výběr hostů byl prozatím velmi dobrý... ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se všem zúčastněným, ale když toto vidím, napadá mne jen jedno... Proč se takové pořady točí? A na to se někdo dívá? Hvězdičky, které zde někdo uděluje, padají snad jen díky vtipnějším hostům, jinak už nerozumím vůbec ničemu. ()

latvar 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl s Brichtou a Fanánkem a docela jsem se bavil, jinak Svobodová trošku slabší v moderování. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Vendula Svobodová působí naprosto prkeně, navíc jejich alkoholový "hlásek" by vylekal i mariňáka na frontě. Rozhodně chybí lehkost a vlídnost při zpovídání nejrůznějších osobností. ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

Talk show, proč je tito lidé vůbec natáčí? Neumějí moderovat a je to nudné ... TV Barrandov evidentně dá šanci každému, kdo má zájem si to zkusit, ale nyní to bude složitější, sám pan majitel už má myslím tři pořady, takže jeho trapnost nejde více překonat :) ()

Reklama

Reklama