Reklama

Reklama

Miláčku, miluji tě

  • Polsko Darling, I Lowe Ju

VOD (1)

Obsahy(1)

Miláčku, miluji tě - dokument z produkce HBO - je upřímný a pravdivý pohled na polské turistky, které si užívají dovolenou v egyptské Hurghadě. Sexuální turismus je rychle se rozšiřující fenomén východoevropských žen. Jak se stávají finančně nazávislými, tráví svou dovolenou nadšeně na místech, kde mohou naplnit své emocionální i sexuální touhy, jako třeba v Egyptě. Snímek režisérky Anny Blaszczykové zachycuje tři polské ženy, které se na slunné pláži seznamují, zamilují a dokonce se i provdají za pohledné Egypťany. Polští muži, kteří to sledují nabízejí komentář - většinou jsou rozpačití, nebo znechucení. Helena, nejstarší z žen, bývalá sekretářka na penzi zklamaná manželským životem a celkovým přístupem polské společnosti k ženám, se stane naším průvodcem skrytým světem oblíbených egyptských letovisek. Film nabídne také úhel pohledu mladých egyptských mužů, kteří se nebojí sdělit pravdivý názor na evropské ženy, jenž vyhledávají jejich pozornost. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

charlosina 

všechny recenze uživatele

Chci pokračování. Jak je to dnes? // Anna Błaszczyk se příliš omezila, mohla jít víc do hloubky a nabídnout širší spektrum. Ale i tak dobrý. Akorát to vyznělo až moc káravě, místy směšně, a to si nejsem jista, jestli byl záměr. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku musím říct své pochyby o autenictě dokumentu, protože tam všichni mluví na kameru, tak jak tvůrci potřebujou dokonce naprosto dokonale konfrontačně v rámci střihu. Ale ok, přistoupím na hru, že je to relistický a v tom případě musím říct, že tolik debilů jako v tomhle dokumentu není ani v Bulharsku. Já rozumím tomu, že si starý evropanky jezděj do Egypta kupovat city, krásný slova, lichotky a zájem, ale že tomu ve finále ještě věřej, to už je docela nářez. Pak přicházej na řadu dvě mladý Polky, což jsou mimořádný krávy od začátku do konce. Celou dobu tam nadávaj na Poláky jak stojej ve všech ohledech za hovno a jaký jsou Egypťani bozi. Obzvláště mě rozesmáli, když řekli jak jsou Egypťani v balení nenápadní, něžní a originální a Poláci jsou trapní a šovinističtí a pak tam jde Polka na ulici a tihle dokonalí Egyptani na ní pokřikujou že je kus, že má hezký nohy a hezký prsa. Taky mě fascinovalo, že ty dvě doroty tam vystupovali jako nějaký bohyně a přitom stáli všeobecně za hovno. K smíchu byl i jejich úsudek jak všichni Poláci jsou v posteli neschopný, tohle když ženská řekne a prosím, může to být klidně pravda, stojíme za hovno, ale já mám pak chuť říct, tak se předved frajerko, protože nejen my chlapi stojíme za hovno, tedy jasně až na Egyptany :) ale některý ženský jsou v posteli dobrý leda tak na převlíknutí povlečení a pravděpodobně přesně tenhle typ mluví o nás. Další kreteni co tam byli k vidění, byli tentokrát chlapi- Poláci, co tam chodili a fňukali, že si u Polek nevrznou, přitom jsou stejný národ a jediný na co se zmohli, že jedný řekli, že má hezkou prdel. Jinak tam byli spolu jak dva teplí bratři a fňukali, místo aby se buď na to vysrali a prostě si užili jinak a nebo prostou matematikou došli k závěru, že když mladí Egyptani balí jejich Polky, tak někde tam musí být osamocený mladý Egypťanky, přece ne ? Poslední skupinou tam byli egyptani, kteří tam machrovali, jak je lehký oprcat evropanku a jak maj Evropanky jako kasičky. No zkrátka v Hurghadě musí být s takovejma kretenama na všech frotnách velká prdel . ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

No je to malinko polský bizárek tenhle vcelku špatně udělaný dokument se zajímavým nápadem. Poláci asi jezdí jako každý jiný do těhle All-inclusive, kde máš komplex a okolo je prd a do města si zajdi na zmrzku a pak koukej co tu staví vedle. Jestli jsem nebyl v Egyptě a ještě v Hurghadě tak i přes tu tmu a to nic co tam mají vlastně letět ani nemusím.Hlavně se starou by to  muselo být hodně fajn, když se tam tyhle frajeři producírujou a jsou to vlastně jen galantní prasata a ženský to baštěj. To beru samozřejmě podle špatně udělaného dokumentu , který je jaksi tak plochý, že končí jen,že bába věří na lásku a že tu ženy najdou samu sebe. Ty dvě holky snad seslalo nebe. To jak řekla,že možná nebude už dcerou od vlastní matky to docela sedlo. Jako tahle část bavila nejvíc. Ta kráva jedna co si vzala nějakýho frajera po dni nebo kolik to minut bylo, kde podepíšeš u nějakýho Venci lejstro a čau, to nemělo chybu. Takovou holku bys chtěl mít co káže a pak ale úplně blbá. Pak tam pošpiní chlapáky z Polska, a vleze na nějakýho frajera z Egypta:). Abych se dostal ke kameře taky. No ta byla špatná. Nevidět vlastně všechno a jen něcí hnáty a detaily na šperky občas to nechceš . Buď to mělo vypadat věrohodně,že tam nikdo nechtěl být točen nebo to bylo fakt tak hrozně debilní. Ty dva řížci aspoň v něčem byly svoji, jen si tedy vyjít s ponožkama pomalu pod kolena to spíš vypadalo jak duo z Klubu sráčů :) No buď jak buď .50% ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Promarněný potenciál zajímavého tématu. Dokument se na nic nezaměřuje, nic nedotahuje do konce, neustále se opakuje. Škoda, že nevíme, jak dlouho jsou polské turistky v Egyptě, jak nakonec dopadnou jejich vztahy a co na to rodiny. Všechno je to takové povrchní. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Tři blonďatý nadržený krávy na výletě v obklopení přičmoudlých netáhel. To vše s komentářem dvou vošoustů s položkama v pantoflích. Tak nějak nevěřím, že z toho bylo cokoliv autentické... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama