Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již řadu let je život Conrada Langa spojen s bohatou rodinou Sennů. S Thomasem Sennou se přátelí od dětství, rodina jej také pověřila správou a hlídáním jejich letní rezidence v Biarritzu. Rodina Conrada využívá, jak se jí zamane a Conrad tento úděl přijal s uspokojením. Jakmile se však zhorší jeho zdravotní stav, začne vyprávět Simone, mladé manželce jednoho ze Sennů, své vzpomínky z dětství, které ne zcela korespondují s oficiální historií rodiny, což vzbudí značnou nevoli u hlavy rodiny Elvíry, jež se tím cítí ohrožena. Mezi Conradem a Simone se vytvoří zvláštní přátelské pouto, které uvrhne mladou Simone do otevřené války s nebezpečnou Elvírou, která je schopna použít všech prostředků k udržení dobrého jména rodiny. (claudel)

(více)

Recenze (2)

Dan 

všechny recenze uživatele

Film o paměti jednotlivců i rodiny jako celku, o zapomění a zapomínání - a o tom, jak (ne)pamatování ovlivňuje to, kým jsme a jak žijeme. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pozeram, ze reziser Bruno Chiche p otomto filme uz nenatocil nic, co by stalo za zmienku. Neprehladny dej, slabe herecke vykony .... moc mi to teda nedalo . 40 % ()

Reklama

Reklama