Reklama

Reklama

Domek z karet - Série 4

(série)
USA, 2016, 10 h 42 min (Minutáž: 42–57 min)

Tvůrci:

Beau Willimon

Předloha:

Michael Dobbs (kniha)

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Elizabeth Marvel, Derek Cecil, Nathan Darrow, Neve Campbell, Joel Kinnaman, Dominique McElligott (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Vždycky byli skvělý tým. Ale z Franka a Claire jsou teď soupeři na několika frontách: jejich manželství kolabuje a jejich politické ambice jdou proti sobě. (Netflix)

Recenze (27)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,NEJDŘÍV SE NAUČ VESLOVAT A AŽ PAK SE CHYŤ KORMIDLA…“ /// Manželský intriky prezidentskýho páru (už jsme si zvykli, že tihle dva jdou přes mrtvoly…) – ovšem tentokrát (chvíli) stojej proti sobě! Oba ví, jak chutná moc a chtějí ji pro sebe víc, takže nezbyde, než se opětovně spojit a předvýst další várku dokonalýho politickýho intrikaření. Těžkej kalibr mají i protivníci, takže sledujeme tahy a protitahy, a s tím, jak kampaně přivostřujou, přibejvá sarkastickýho (politickýho) humoru. Furt se něco děje, do děje vstupuje téma ISL či únos rukojmích. Do voleb zbejvaj tři tejdny a impérium zdá se bejt v troskách…“SE STRACHEM UMÍME PRACOVAT!“ – inu nezbejvá, než se těšit na další sérii! /// Thomas a iHyi /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Underwoods. Together. Strong. Kevin Spacey už po čtvrté nenechává vydechnout a při jeho promlouvání k divákům opět mrazí. Změna showrunnera nikdy není ku prospěchu, ale snad už to Frank s Claire doklepou zdárně do konce...10/10 ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// "War. Fear. Brutal. Total. I'm done trying to win over people's hearts. Let's attack their hearts. We can work with fear. Yes we can." Jo. Čtvrtá série se s tím příliš nesere a naděluje jednu z nejzajímavějších zápletek doposud, ve které se závodí s časem, lidé umírají, lidé se vzájemně oddalují a zase přibližují, přátelé podrážějí a pravda se neúprosně dere na povrch. Stihne to dřív, než národ zachvátí chaos? A záleží na tom vůbec, když fanoušci dostali vše, po čem jejich srdce toužilo? To už si rozhodněte sami, za mě letos jasných 9/10 a kvalitou těsně v závěsu za první geniálně nedostižitelnou sérií. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jednoznacne nejlepsi vyusteni-zaver ze vsech serii. Behem nekolika malo chvil absolutni zvrat se silou, ktera se jen tezko dala predpovidat. Jiz po ctvrte absolutne bezchybne s lehkym navratem k prvni serii vice, nez ke kterekoli jine a ja se tomu nikterak nebranim. Protoze ta preci jen, byla tou, ktera to zacala, ktera probudila ten neskutecny zajem. Strhujici drama stale pokracuje a (obavam se) stale se stupnuje. Tleskam tvurcum, kteri to stale dokazi udrzet na tak vysoke urovni. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Conway je určitě příjemný svěží vítr. Trochu rozvodnil pomalu ale jistě páchnoucí stojaté vody, které mi začínal seriál předkládat. Konec série je přesto nejspíš to nejlepší, co seriál zatím nabídl a dává mi zase naději, že pětka ještě bude stát, minimálně na začátku, za to. Spacey pokračuje ve své životní roli. ()

Galerie (118)

Zajímavosti (4)

  • Ve 4. řadě seriálu leží Frank Underwood (Kevin Spacey) v nemocnici na lůžku značky Linet. Vyrábí je česká firma se sídlem ve Slaném. (LouisDega)
  • Počas piatej republikánskej predvolebnej debaty, dňa 15.12.2015, ktorá sa vysielala v USA celoštátne, bežal počas prestávky v TV falošný republikánsky predvolebný spot znovu kandidujúceho prezidenta USA, Franka Underwooda. Spot bol zároveň spúšťačom reklamnej kampane na 4. sériu House of Cards a stal sa virálnym, keď ho zdieľali všetky americké médiá ešte počas priameho prenosu. Komentáre užívateľov na sociálnych sieťach neskôr naznačili, že spot bol tak dobrý, že zatienil celý obsah prebiehajúcej diskusie a bol jedinou vecou, ktorú si ľudia z daného večera pamätali. (JOZZZKO)

Reklama

Reklama