Reklama

Reklama

Domek z karet - Série 5

(série)
Trailer
USA, 2017, 11 h 20 min (Minutáž: 45–57 min)

Tvůrci:

Beau Willimon

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

Kevin Spacey, Robin Wright, Andrew Polk, James Martinez, Michael Kelly, Neve Campbell, Sean M. Brown, Patricia Clarkson, Curtiss Cook, Kwajalyn Brown (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Jde o víc než kdy dřív. Frank a Claire spolu pracují na upevnění moci a získání Bílého domu – jakýmikoli prostředky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalo se to, v 5. serii jsem otupel a zacalo mi vlastne byt nejak jedno, co se deje. Zacalo to byt chaoticke (mozna taky proto, ze jsem jiz nebyl tak pozorny). Nejedna situace uz mi prisla i tezko uveritelna a druha tretina serie pro me byla vcelku nezazivna az skoro nudna. Prijde mi, ze uz toho je prilis. Prilis nekalosti v kratkem case a namisto nejake promyslene lsti, je to spis jak maraton a soutez o to, kdo udela jeste neco horsiho. Castokrat to neco horsiho, jsou pritom jen slova, ktera se tak nejak stanou, ale na deni/postavy to nema velky vliv a na obrazovkach z toho taky vetsinou nic nemame a mam dojem, ze to prestava mit vliv i na me sameho. Konec se snazi presvedcit o opaku, ale jako celek pro me zatim nejslabsi serie.. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani jsem nedoufal, že by pátá série mohla být tak dobrá... Kromě postavy Ms. Davis, které to řízení celého světa vůbec nevěřím, je tady všechno téměř dokonalé... Underwoodovi si dovolují stále víc a už se nad sebou vlastně ani nepozastavují - a tak je máme, my diváci, nejradši... I vzhledem k současnému dění ve světě velmi aktuální série, která vás nutí se zamyslet nad tím, jak se příhodně objevují zprávy u nás... Velká trefa do černého - a rychle sem s další sérií!!! ()

Reklama

Stružák 

všechny recenze uživatele

Pátá série trochu mění zajeté pořádky, zajatý žánr seriálu. Najednou je to daleko víc detektivka a byť je politika jako taková pořád důležitá, je zde trochu upozaděná. To ale není na škodu, spíš naopak. Navíc zjišťuju, že čím víc se Claire dostává k moci, tím víc ji mám rád. Bohužel je to, mimo Franka, asi jediná víc zajímavá postava v téhle sérii. Ostatní buď jenom tak přicmrndávají (Jane Davis), nebo jsou to postavy krajně nesympatické (Conway, Yates), případně je jejich osud zatím takový nevyjasněný (Cathy). Zatím je u mě pátá série za lepší čtyři hvězdičky, ale samozřejmě v kontextu celého seriálu se jedná o prvotřídní podívanou. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát se 'Domek z karet' skládal pomaleji, možná proto, že komplikované machinace s volebním systémem pro mě nebyly zrovna srozumitelné (myslím víc než obvykle :-)). Pak už se najelo do starých dobrých, prohnilých politicko-korupčních kolejí, v nichž mrtvol (poněkud pochybně) přibývalo, Underwoodovi u moci si servítky nebrali. No a jelikož se vzhledem k obviněním v reálném světě stává pátá sezóna Spaceyho (hereckou i kariérní?) labutí písní, velice lákavé rozestavení figurek (Claire vs. Frank) ze závěru bohužel padá. :-( ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míra napětí, nehezkých činů a fascinace zlem stoupla v páté řadě natolik, že opravdu nemám důvod nedat nejvyšší hodnocení. Zatím nejlepší řada, šestky se bojím, ale vidět ji musím pak si oživím souvislosti a napíšu nějaký komplexní dojem. Jak mě seriál jako celek nikdy nefascinoval, o jeho sklonku se to říci nedá. Paráda!! ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama