Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Tady jsem vyrostl. Na venkově. Bible, grilovačky, ohnutý hřbety. Tady dole na jihu je všechno nějak hustší. Vzduch, krev i já. Snažím se sem zajet jednou měsíčně. Každá cesta mi připomíná, jak daleko jsem došel..." říká Frank Unerwood, když přijíždí do svého volebního okrsku řešit „problém", který by ho mohl stát politické body do příštích voleb. V jeho pracovně zatím šest mladých právníků přepisuje novou verzi školského zákona. A mladá novinářka Zoe Barnesová šplhá na žebříčku své kariéry, aniž by si uvědomovala, že dělá přesně to, co Frank chce, a že se tak díky svým nezřízeným ambicím stává snadno manipulovatelnou. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako to už v politike býva, na každého sa vyťahuje špina alebo sa riešia kauzy. Taká menšia kauzička so zabitou sedemnásť ročnou dievčinou dopadla aj na hlavnú úlohu tohoto seriálu. A tak necháva svoj veľký plán reformy školstva na chvíľku odpočítať a vydá sa na vidiek kde dievča žilo, aby vyriešil túto malú nezhodu. Majster manipulácie akým je on to v pohode zvládol. Scénky v kostole s nasledovným komentárom nemali chyby. Aj mňa by presvedčil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zase už jde po mém místě. Copak se nic nenaučil?" Jde najednou obhajovat školní zákon před odbory, řešit smrtící problémy s broskvoidem, udržovat rodinnou pohodu a ještě kočírovat ambiciózní novinářku? Normální člověk by to nestihl, ale kongresman Underwood dokáže až nadlidsky přepínat v mozku mezi problémy. Ten to prostě zvládl perfektně, ale mě se v defenzivní roli zase tak moc nelíbí. Já mám rád útok a ten určitě zase přijde. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Promlouvání k divákům funguje čím dál lépe a je skvělou třešničkou na dortu. Jsme svědky skvělé ukázky jak si poradit s problémem z minulosti který se promítl do přítomnosti. ()

Reklama

Reklama