Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Nejnebezpečnější místo je mezi hladovějícím a jídlem zdarma," říká Frank Underwood, když „elegantním" způsobem podryje stávku proti novému školskému zákonu. Frank manipuluje všemi, aby naplnil své ambice. Kongresman Peter Russo, bývalý alkoholik a narkoman, s ním si Frank udělá, co bude chtít. Zoe, mladá nenasytná novinářka, přechází do nezávislých internetových novin. Po svém „zdroji" z Bílého domu chce stále přesnější a tajnější informace. A Frank sobě i divákům připomíná, že z přátel se stávají nejhorší nepřátelé. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nezačínej válku, o které víš, že ji prohraješ." Dobrá rada nad zlato, ale kdyby všichni Franka poslouchali, tak by to byla nuda. Takže odbory jdou do boje, z přítele se stane nejhorší nepřítel a já mám o zábavu postaráno. A absolutně nejlepší byl Frankův poklidný rozhovor s manželkou o jeho nové milence. To mělo sílu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonale zvládlá intimita a chemie mezi hlavním duem. Fincherovsky precizní, Schumacher dal zavzpomínat na svá nejlepší filmařská léta. Nemluvě o bitvě Franka vs odbory. Parádní vztyčený prostředníček ve formě luxusního galavečera před hotelem. Šťavnatá epizoda. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem si říkal, že tempo mírně zpomaluje, ale od poloviny se to opět vrací do původních kolejí. Praktiky a intriky se začínají projevovat a pomalu toho začíná být možná až moc. Snad se povede toho tolik ukočírovat. ()

Reklama

Reklama