Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Není jednoduché říct NE jednomu z nejmocnějších mužů světa. Ale někdy si získáte respekt nadřízených jen tak, že řeknete NE." nabádá nás Frank Underwood, když obhajuje v Oválné pracovně svou verzi školského zákona... a neváhá zajít až do krajnosti. Nad špinavostí, kterou udělá, aby viděl odborového předáka na kolenou, se ani nepozastaví. Podle něj patří k „regulérním" zbraním v politice. A Russo zdvihá hozenou rukavici. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Někdy se musíte vzepřít, abyste získali respekt." Prezidentovi USA? Tak za to má Frank ode mne respekt, ale na druhou stranu při sporu politiků s odbory bývám obvykle na straně těch s lacinějšími hodinkami, takže by si Frank rozhodně zasloužil pořádnou do nosu. Tentokrát je ovšem Frank příliš v defenzívě, takže to nemá takovou šťávu jako epizody, ve kterých Frank promyšleně útočí. Ovšem za ruční práci paní Underwoodové opět velký respekt a já bych si ji na smrtelné posteli určitě užil víc než ten zamilovaný měkkota z ochranky. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fenomenální bitva chirurga Underwooda vs řezníka Spinelly se sladkou scénáristickou tečkou na závěr. Nevadí že byla až příliš filmová a na efekt, když byla tak cool a parádně trefená do karet. Jakýkoliv negativní pocit eliminuje vyjmečný fuck-up CNN rozhovor. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě malé vyvrcholení. Sice není tak účinné nebo rafinované jak jsem čekal (a doufal), ale dobře chápu že ne vždy jde všechno udělat tak velkolepě. Debata v televizi nic velkého taky nepředvedla (a mě celkem zklamala). I přesto jsem ale zvědavý a dost napnutý co bude v dalších dílech. ()

Reklama

Reklama