Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Tajemství mají svůj význam. Tvorové jako já, jako Claire, jako Zoe, bez tajemství bysme nebyli nic. Peter Ruso naopak je pro svá tajemství v pasti. A já mu tímto dávám možnost se od nich osvobodit. Konec konců jsme jen tím, co světu odhalíme sami," říká Frank Underwood, když v souvislosti s temnými stránkami duše přemítá o své manželce, milence a Peterovi, jehož kandidaturu na guvernéra založil na odhalení jeho drogové a alkoholové minulosti. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je to amatér, Franku. Když ho já dokážu vytočit ani ne za hodinu, jak asi bude zvládat tisk?" To ale není problém. Stačí kongresmana Russoa obklopit správnými lidmi, naučit ho říkat dobře znějící fráze a dokázat, že chlast, drogy ani děvky nejsou žádným problémem pro guvernérský post. Je to vysoký level, který Frank hraje výtečně, ale Russo mě tentokrát moc nebavil. Ovšem harmonie moci mezi manželi kouřícími v otevřeném okně je naprosto dokonalá. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantická vsuvka. Působivé a pro další děj zřejmě důležité setkání pana budoucího kongressmana s jeho spřízněnou duší, stejně tak hrajeme na sentimentální notu v oválné pracovně, ale proč ne, občasný pokles tempa může být jen ticho před bouří. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se mi že tomu malinko dochází dech. Pořád je to slušný nadprůměr, ale začíná se to odklánět od intrik a začíná měnit směr (scénky anonymních alkoholiků moc nebavily, stejně jako s prostitutkou). Scénář je pořád super, ale už to prostě není úplně to co na počátku. ()

Reklama

Reklama