Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Jeden muž kdysi řekl, že vše v životě se točí kolem sexu. Kromě sexu. V sexu jde o moc," říká Frank Underwood, když na něj začíná Zoe nevybíravě tlačit. Chce své informace a chce je hned. Frank není zvyklý, aby ho někdo tímto způsobem vydíral. Zoe měla být jen manipulovatelná novinářka, možná ho bavily její nezřízené ambice a sex s o tolik mladší ženou. A teď si vzájemně velmi natvrdo vykládají karty, ostatně „...člověk si neplatí holku, aby se s ní pak cicmal." Ve hře je zákon o rozvodí, který souvisí s volební kampaní na guvernéra Petera Russoa. Naštvali republikány, těžaře i ekology a navíc jde proti nim mocná San Corp s lobbistou Rémy Dantonem. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chci vědět, kdo lhal." Kdo by si dovolil lhát mocnému Frankovi Underwoodovi? Asi ten, pro koho málo hnul prstem a už nejednou prokázal, že je tvrdší než on. Mě ty politické tahanice tentokrát dost bavily a tak příště budu určitě hlasovat podle notiček toho, kdo mi dá víc. Tedy podle svého nejlepšího svědomí. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní interakce Russo vs Vice President. Dialogová bitva dravosti mládí a suverenity a zkušenosti stáří. Celkový nádech této epizody je ale jinak víceménně komorní. Další progres dvojice Zoe/Frank jde spíše směrem dolů - bude zajímavé sledovat dopad na manželství hlavního hrdiny. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia časť série, deviata epizóda konečne dosiahla úroveň, ktorú som od toľko vychvaľovaného House of Cards od začiatku očakával. Už len dúfam, že rovnaké tempo budú mať aj epizódy nasledujúce. ()

Reklama

Reklama