Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Musím vyřešit tu hnusnou zradu, odpadlíky, co nehlasovali pro zákon. Pro zradu mám nulovou toleranci, což pocítí na vlastní kůži," říká Frank Underwood, když jen těsně prohrají hlasování o zákon o rozvodí. Frank hledá odpadlíky a přivede ho to k jeho vlastní ženě. Pohádají se a Claire odjíždí za Adamem, romantickou láskou svého života, a Frank si jde vybít vztek k Zoe. Teď bude třeba odstavit Russoa, půjde to lehce, protože ambice se dají zabít za pouhých deset vteřin, a Frank musí hlavně ochránit ty své. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stačí deset vteřin, abyste zničili ambice muže." A stačila jedna epizoda, aby mě přestaly bavit politické hrátky kongresmana Underwooda a abych začal fandit všem, kteří s ním nesouhlasí, dokáží mu vzdorovat nebo alespoň nasazovat parohy. Někde tady Frank překročil mou hranici tolerance a mně nezbývá než doufat, že ho zase budu mít rád. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank v rohu, pod těžkotonážní palbou. Velmi působivý díl, plný náporu emocí, vzteku i odhodlání. Časovaná bomba Russo tomu dává ve finále korunu. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobre vygradovaná posteľová epizódka, ktorá po predohre ponúknutej úvodnými ôsmimi časťami rovnako ako tá predchádzajúca pekne tlačí na pílu. Som zvedavý, či Frank nasadil Peter-ovi definitívne K.O. alebo sa ešte z toho chlapec pozviecha... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama