Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Všechno závisí na příštích minutách. Měsíce plánování, každý provedený tah," říká Frank Underwood, když se mu intrikou podaří dostat proti sobě prezidenta s viceprezidentem. Každému z nich řekne, jak se ten druhý o něm nelichotivě vyjádřil. Postará se, aby Russo navždy pohřbil své politické ambice, a tedy na místo guvernéra by mohl kandidovat viceprezident, tím by se uvolnilo křeslo po boku prezidenta. Sám Frank je odhodlán si hodně umazat ruce, a tak musí svému věrnému Dougovi Stamperovi připomenout, že ať se stane cokoli, budou o tom oba jen mlčet. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pojmu "ísť si za niečím cez mŕtvoly" dal Frank v tejto epizóde v rámci seriálu House of Cards vcelku nový rozmer. Mierny odklon od autentického ponímania prvých epizód sa kompemzoval vyššou mierou dramatickosti, takže sa opäť nemôžem sťažovať. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Přišla ke mně do ložnice. Měla tušit, že já přijdu do její." Zatímco Frank rozjel své politické hrátky naplno a zabíjel své politické problémy, tak si jeho holky vzájemně očuchaly pelíšky. To je fajn a je to drsné, ale překvapivě jsem zjistil, že mi vadí mnohem víc, když je někomu zničen život, než když je zabit. A to je trošku znepokojující. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do této epizody jsem si myslel, že už nějakým způsobem znám Frankův charakter, jeho styl boje a že dokážu předvídat jeho další kroky... jenže tu náhle se přešel limit u něhož bych nečekal, že se v tomto seriálu někdy bude přecházet. Domek je kompletní, poslední karta byla postavena na místo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šokující zvrat jakožto hlavní tahák jedné z poslední epizod první série, která nastavuje laťku poměrně vysoko. I hra v bílých rukavičkách a nažehlených hadrech může být pořádně dirty. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama