Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Každej dobřej boxer ví, že když je soupeř v provazech, je třeba dát mu jednu na solar a levej hák do čelisti," říká Frank Underwood o Tuskovi, u kterého se mu již díky intrikám podařilo rozbít mnohaletý vztah s prezidentem, a tím oslabit oba dva. „Dvě minuty s prezidentem a Tusk se znovu může ocitnout na výslunní. Musím se do toho vložit, a ten druhý sňatek překazit." I pro diváka je náročné sledovat jeho manipulaci ohledně Číňanu, zakázek, schůzek, podstrkávaných informací a hlasů v Kongresu. A což teprve pro ty, kteří se stali figurkami na Frankově šachovnici.

Claire si ovšem se svým manželem v ničem nezadá. Rozbijí sebevědomí první dámy, stejně jako její vztah k manželovi. Poslouží jí k tomu Christine, tak jako Frankovi kdysi posloužil Peter Russo.

A zatím Lucas ve vězení odmítá dohodu a stále věří ve spravedlnost, a dokonce v to, že se mu podaří světu dokázat, kdo je Frank Underwood a co má na svědomí. Stále mu nedochází, kdo je vlastně jeho soupeř. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obdivuhodné jak rychle dokáže Frank reagovat a vždy něco vymyslet. Je to divný, ale Lucase mi není líto. Remy začíná být aspoň trochu polidštěn, dosud mi připadal jen jako workoholik bez větších emocí (jako robot). Tusk zahnaný do kouta? ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příliš mnoho času investovaného do jednoho velkého konfliktu, který staví na druhou kolej mnohem zajímavější dějové linie s novináři, či soupeři v Bílém domě. Jeden ze slabších dílů. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama