Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Ještě lepší pocit, než nechat někoho skákat, jak já pískám, je schválně ho k něčemu nepřesvědčit. Jako cedule zákaz vstupu. Ta ke vstupu přímo vybízí," říká Frank Underwood, když „rozmlouvá" prezidentovi, aby nespouštěl vyšetřování. Aféra s praním špinavých čínských peněz přes kasino, které vlastní Tuskův spojenec, zavdává příčinu k rozsáhlým spekulacím v politických kruzích i v tisku. Věděl prezident, Tuskův blízký přítel, o tom, co stojí v pozadí vztahů s Čínou? A zatím Jackie Sharpová tráví noci s nepřítelem, a ještě se staví na zadní proti novému zákonu o obtěžování, za kterým stojí Claire, a Doug se snaží zbavit své závislosti na Rachel. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“The only thing more satisfying than convincing someone to do what I want, is failing to persuade them on purpose. It's like a "do not enter" sign, it just begs you to walk though the door.” Síce nešlo o takú jazdu na plný plyn akú predviedla predchádzajúca časť, napriek tomu však musí byť každému jasné, že to najlepšie nás čaká v posledných troch epizódach. ()

Reklama

ardeas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to začína byť tak prekombinované, až je to únavné sledovať. Stále sa točíme okolo Tuska a nikam sa to nepohybuje, no som zvedavá na finále série, už by to mohli troška nadskočiť. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama