Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

K Franku Underwoodovi se vracíme ve chvíli, kdy se mu podařilo vyhodit z křesla prezidenta spojených států a podle zákona, jako viceprezident, usednout na jeho místo. Všechno se teď soustředí na jeho kampaň, aby do Oválné pracovny vstoupil jako řádně zvolený prezident Spojených států. Mnoho se toho musí obětovat, zásady, spolupracovníci i ambice vlastní ženy. „Ale jedno ti řeknu, táto. Mě nebudou pohřbívat vzadu na dvorku. A když mi přijdou vzdát hold, hezky si vystojí frontu," říká Frank Underwood u hrobu svého otce. Chtěl tam být sám, protože s otcem už má dlouho nevyřízené účty. A možná je nemá vyřízené ani sám se sebou. Jak mu v tom pomůže prezidentský úřad? (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá a trochu atypická úvodní epizoda, která klade zřejmě záměrně důraz na vedlejší postavy namísto té hlavní. Samozřejmě hlavní highlighty si pak bere pro sebe Frank se svými výstupy v oblasti oválné pracovny. ()

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frankovi začíná trochu jiná hra. Na vrchol se vyškrábal, teď se tam musí udržet, a to bude chtít i trochu jiné metody. Podle prvního dílu to vypadá, že 3. série půjde více cestou psychologie a vnitřních pochodů postav, než jen vnějších projevů prostého boje o moc. 85% ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“Oh, I wouldn't be here if I had a choice. But I have to do these sorts of things now. It makes me seem more human. And you have to be a little human when you're the president.” Prvá časť je zameraná najmä na Douga, ktorý rozhodne patrí medzi hlavné postavy, napriek tomu nepochybujem, že sme však všetci chceli vidieť viac od pána prezidenta Underwooda. Každopádne verím, že nám to v dalších častiach plne vynahradí, 7/10. ()

IndominusRex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ve druhé sérii se tvůrci snažili z chladnokrevného Douga udělat chudáčka a citlivého hošíka aby s námi jeho strastiplný příběh pořádně zamával. Nu a teď ještě přitvrzují. Naštěstí je to natolik zajímavé aby nám to vynahradilo menší abstinenci Francise a jeho brutálního úřadování a já už vidím tu krvavou vendetu, kterou si pro tu bývalou kurvičku Doug přichystá. No snad jí odnaučí sázet lidem cihly do ksichtu, když jí chtěl jen pomoct, že ano? Hodně dobrý díl. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frankovi stouplo ego do výšin. Sice chápu že Claire už nechce být na vedlejší koleji, ale působí na mě pořád takovým arogantním dojmem že  jí nic nepřeju. Doug si za to bohužel může sám, ale i tak doufám že se vzchopí a nebude další prodlužování. Obrysy třetí série se zdají být dost jasnější. ()

Reklama

Reklama