Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Muži jako vy nejdou k večeři bez chutí k jídlu," říká Frank Underwood ruskému prezidentovi při jeho návštěvě v USA, když se z něj snaží dostat, s jakými návrhy a podmínkami přijel. Petrov kličkuje, Frank je příliš zkušený, než aby nevěděl, že ruský prezident „Ví zcela přesně, co chce, ale nechává se prosit. Každopádně pokrok. Nelze změnit NE na ANO bez MOŽNÁ mezi nimi". Hraje se o Blízký východ a protiraketový obranný systém v Evropě. A poměřování sil probíhá na tajném schodišti v Bílém domě. Petrovova návštěva se neobejde bez protestů nejen v ulicích, ale i v Bílém domě, kam jsou na slavnostní večeři pozváni tři členové kontroverzní opoziční hudební skupiny Pussy Riot. To vše za hlasitého humbuku a titulků v médiích, ale zatím v tichosti shání Frank i Claire podporu a Doug dělá všechno pro to, aby se mohl k Frankovi vrátit. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který nabízí zvláště v první polovině i humorné prvky. Ale o co víc se na začátku můžeme usmívat, o to víc ke konci mrazí. Frank naráží na protivníka, který je v mnohém stejný jako on, ale řečeno s Frankem má výhodu, že ví přesně, jak dopadnou příští volby a nemusí se tedy bát pádu. 95% ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”I'd push him down the stairs and light his broken body on fire just to watch it burn, if it wouldn't start a world war.” Odhliadnuc od toho, že Vladimir by sa nad správaním svojho serialového “ja” = Viktora zrejme pousmial ide o slušne odviazanú epizódku. ()

Drslw

všechny recenze uživatele

Stacilo mi 20 minut a mam jasno - americky spindoctoring v sofistikovanej podobe. Odmietam to hodnotit a obec zaradit medzi filmove umenie. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku pěkná napodobenina ruského Putina. Nelíbí se mi že chtějí vyšachovat Douga, u kterého mě štve že pořád hledá tu prostitutku (ale zároveň je to pochopitelné po tom co se stalo). Bohužel stále čekám jestli si seriál navrátí svůj šmrnc a začnou pořádný čachry a politikaření s intrikami, které mi zde ve třetí sérii pořád dost chybí. Vždyť teď se jedná o vrcholnou politiku, zde by mělo být nejvíce nástrah. Nejde o to že by už seriál nebyl zajímavý nebo dobře zpracovaný, stále je to čistý nadprůměr. Jenom už se mi zdá že se tvůrci odklonili od vychytralých intrik a přesunuly se k takovému jednoduššímu vyprávění. ()

Reklama

Reklama