Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Co tak koukáte!" obrací se Frank Underwood k divákům po velké hádce s Claire při návratu z ruské návštěvy. Na rozdíl od ní si myslí, že: „Sebevraždu svede každý. Stejně jako si pouštět pusu na špacír před médii. Ale co chce opravdu kuráž? Držet jazyk za zuby, bez ohledu na to, co opravdu cítí. Snažit se, aby vše drželo pohromadě, když je v sázce tolik jako teď." (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emocionální epizoda korunovaná fenomenální výměnou názorů pragmatika-pragmatika a pragmatika-ženy, které po velmi dlouhé době, jestli ne vůbec poprvé, ujely emoce. Vynikající. ()

IndominusRex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesouváme se přímo do Moskvy, což je super, ale nekonečné tlachání toho pomateného homosexuála mě moc nebavilo, což mi vynahradil až skvělý závěr, který odhalil nebezpečné rozdíly mezi Frankem a Claire. Těším se na jejich další rozepře. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Do you really want to discuss "courage", Claire? Because anyone can commit suicide, or spout they're mouth in front of a camera. But you want to know what really takes courage? Keeping your mouth shut, no matter what you might be feeling. Holding it all together when the stakes are this high.” Hviezdička dole za (politickú) naivnosť, ktorú Claire na konci vyparátila a ktorá pôsobí na pomery tohto seriálu dosť neuveriteľne (z pohľadu vykreslených charakterov rozhodne neuveriteľnejšie ako hádzanie ľudí v metre pod vlak ;)) Na druhú stranu je to po stránke dramatickej priam skvelé a za hádku Francisa so svojou nežnou polovičkou v závere to sčasti stálo. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama