Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Nikdy jsem nezkusil doplavat k Fort Sumter. Thomas nejspíš ví, že jsem si to vymyslel. Ale stejně o tom napsal, protože chápe onu vyšší pravdu: představivost je svým způsobem odvaha," komentuje Frank Yatesovu snahu popsat ho jako malého chlapce, který se z Charlestoneského přístavu snažil doplavati k Fort Sumter vzdálenému dvě míle. Všichni kolem říkali, že tohle se doplavat nedá, ale on ... Blíží se hurikán a zodpovědné osoby počítají peníze a tlačí Franka, aby zrušil svůj program Amerika pracuje, respektive, aby na něj nebral peníze z rezerv. A zatímco se spisovatel Thomas Yates pokouší napsat knihu o naplnění amerického snu, jeho přítelkyně, buldok převlečený za novinářku, Kate Baldwinová si Franka Underwooda ve svých článcích pěkně podává. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

IndominusRex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmý díl se hodně zaměřuje na Franka a blížící se hurikán. Ne, není to hurikán u něj doma, ani někde v jeho kalhotech, ale opravdu se blíží ohromná bouře třetí až čtvrté kategorie, které Francis musí čelit a jelikož má s plaváním proti proudu zkušenosti, tak pravděpodobně zvítězí. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Imagination is its own form of courage. Frank síce musel tentokrát ustúpiť, zdá sa však, že nepriaznivý vývoj osudu dokáže opäť obrátiť vo svoj prospech. Ďalšia podarená epizóda. ()

Reklama

Reklama