Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Těch osm zabitých rozvázalo Petrovovi ruce. Neroní slzy. Bouchá šampaňské. Slyším špunty," správně odhaduje situaci Frank Underwood po rozhovoru s ruským prezidentem Petrovem. V Jordánském údolí bylo zabito osm ruských vojáku a Petrov viní Franka, jako kdyby je on poslal na smrt. Rusové nechtějí nikoho pustit na místo incidentu s tím, že smrt svých vojáků si vyšetří sami. A přitom mnozí tuší, že to byl jen další tah na šachovnici mocenské politiky Ruska pod heslem „nas mnogo". Hurikán se otočil a Frank oznamuje svou kandidaturu na prezidenta a naplno rozjíždí svou volební kampaň. Jackie se začíná stavět na zadní, bouří se proti Frankovým autoritářským příkazům a jeho manipulaci. Gavin konečně přináší Dougovi důkazy o Rachel, a chce svobodu. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár zajímavých věcí se dozvíme, pár zajímavých událostí se stane. I přesto mi tam ale něco chybí a spousta částí mě nezajímá (věci okolo Remyho, ta novinářka). ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”You don't have the right to ask me that question, and if you do anything that endangers his health again I swear to God I will put you in your fucking grave!” Osobnejšia epizóda, ktorá zabŕdla do zakutí charakterov niektorých postáv a ponúkla aj opätovný návrat strateného “syna” Douga. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama