Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Není to škoda? Kolik krutého pragmatismu přijde vniveč jen kvůli rodině. Bez svého doktůrka a jeho uhrovitého potěru by mohla mířit tak vysoko. Jo, já vím, že to manželství byl můj nápad. Netřeba připomínat," říká Frank Underwood po rozhovoru s ambiciózní Jackie Sharpovou. Ve své politické kariéře míří Jackie vysoko, obětuje svou lásku, vdá se na úrovni a kandiduje na prezidentku. Už ví, že nevyhraje, ale uzavřela pakt, a možná si sama nechce přiznat, že Frank je schopen člověka zmanipulovat, vyždímat a zahodit. Jackie si o tuto tvrdou lekci doslova říká. Frankovým nejsilnějším protivníkem ve volbách je soudkyně Heather Dunbarová, pevná, chytrá a poctivá žena. Ale i ta má přece slabá místa. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Such a pity how much ruthless pragmatism gets weighed down by family values. Skvelá epizóda. Frank sa tentokrát dosť prerátal a napriek tomu, že to mal dobre rozohrané si to výrazne skomplikoval svojím egom. Finále sa blíži a je cítiť, že bude tradične strhujúce. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální slovní přestřelka v rámci prezidentské diskuze. Souboj tří velkých osobností v ultrarealistikém feelingu. Epizoda, která ždíme highlighty současného politického systému pro svůj prospěch a na plné obrátky. ()

IndominusRex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Francis není až takový lidumil, jak se doposud zdálo a kvůli tomu přijde o hodně hlasů. Navenek sice působí sympaticky a jako dobrý kandidát na prezidenta, nicméně jeho vlastní tým včetně jeho ženy mu přestává věřit. Teče mu do bot, ale jistě to zvládne. Zajímavý díl. ()

strom-z

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec první epizoda rozpačitý třetí řady, která se mi dost líbila (že by hodně zapracovala Agniezska Holland? nicméně díl předchozí, kterej režírovala taky, mě nijak nenadchnul). Dobře zpracovaná volební diskuze a do psychopatickýho rámce manželů Underwoodových se konečně vkrádá něco jako morálka v podobě protikandidátky Dunbar a dilematu Jackie, aniž by to bylo pitomě černobílý. Jen mi to celý pořád slušně kazí zcela potlačenej fakt, že Frank Underwood jaksi ZABIL dva lidi a jeho žena o tom asi něco bude vědět... a ti dva jsou v chillu a řešej i skrz Frankův životopis v porovnání s timhle faktem slušný p**oviny. Fail seriálu, že tenhle elephant-in-the room jakoby neexistoval, psychologicky mi to připadá strašně nepřesvědčivý. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama