Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Jak by se voliči tvářili, kdybychom jim říkali pravdu," odpovídá Frank na Claiřin povzdech, že lžou nejen lidem, ale především sami sobě. A už příliš dlouho! Na rozdíl od Franka to Claire cítí jako porážku, mnohem horší, než kdyby prohráli ve volbách. Frank na tyto pochybnosti nemá čas, má před sebou poslední dny voleb a rány rozdává na všechny strany. Doug zjistil, že Rachel žije, a jako pes se pouští po stopě. Chce i tento úkol, kterým ho kdysi Frank pověřil, dotáhnout do konce. Rachel se stala jediným svědkem, který může vystoupit proti Frankovi a svědčit v případu „sebevraždy" Petera Russoa, muže, jehož život Frank zničil na své cestě do Bílého domu. Jedním z těch, kteří Frankovi uvěřili, je i Jackie Scharpová, která kandidovala na prezidentku, jen aby v rozhodné chvíli uvolnila cestu i voliče Frankovi. Když konečně prohlédne, je pozdě, ztratila toho v životě příliš mnoho. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal bych větší terno vzhledem k tomu, že se jedná o předposlední epizodu třetí série. Nicméně některé vedlejší charaktery se dokáží naprosto grandiózně vrátit do hry a ukázat nám divákům, že se s nimi prostě musí počítat a brát je zcela vážně po celou dobu. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”I have only one thing to say. Go fuck yourself. Doug sa vrátil do hry ako pán a Underwoodovcom spadol veľký kameň zo srdca. Vyzerá to, že sa predsalen Frank v prezidentskom kresle udrží, ale nechajme sa prekvapiť. ()

Reklama

Reklama