Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Pořád jsem bílá lůza. Až na to, že jsem bílá lůza, která žije v Bílém domě,“ říká Fank Underwood jako odpověď své tchýni, která se hlubokou nenávistí k němu vůbec netají. Podporuje svou dceru Claire ve všem, co by mohlo stát mezi ní a Frankem, co by je snad mohlo od sebe konečně oddělit. Frank je uprostřed volební kampaně, touží potvrdit křeslo v Oválné pracovně v řádných volbách. A Claire splnila svou volbu, odchází a chce naplnit své vlastní politické ambice. Frank zuří a neváhá na veřejnosti svést nepřítomnost současné a snad i budoucí První dámy na těžkou nemoc její matky. S oddaností sobě vlastní mu pomáhá věrný pes Doug Stamper. Do nejvyšších pater politiky by měla Claire projít volenou funkcí a rozhodla se prolomit zamýšlené nástupnictví matky a dcery v pozici kongresmanky v Texasu. A zatím Lucas Goodwin, kterého obvinění Franka z vraždy stálo na doživotí, je ochoten přistoupit na cokoliv, aby se dostal na svobodu. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dramatickém konci posledního dílu trojky je to opět a zřejmě úmyslně výrazné zpomalení, ale některé figury se vrací ze zapomnění a jiné utužují své pozice. Tak snad to dobře dopadne. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nam roztaci dalsi kolo politickych sracek a vypada to zase moc zabavne. Zacina se tam, kde se posledne skoncilo, Doug je znovu ten stonecold badass, ktereho mame tak radi a pro Francise a Clair to bude tentokrat hodne osobni. Vypada to na silnou sezonu. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”But you're right, I am still white trash. I just happen to be white trash that lives in the White House.” Už tradične (s výnimkou 2. série) vlažnejší úvod. Frankovi sa problémy vo vzťahu s Claire aj s veľkým pričinením náhody podarilo pre tentokrát zahrať do autu. Otázne je ako dlho vydrží ťahať kampaň bez nej. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takový akorát start. Jsem rád, že je Lucas zpět, jsem zvědavej, do čeho se dostane tentokrát :D Škoda, že se nevrátí Kate Mara. Jestli Frank vyhraje volby (je to přece Frank Underwood), tak Dunbar asi nečeká růžová budoucnost a Claire po jeho násilnických vidinách zřejmě také ne. ()

IndominusRex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je takový seznamovací, což je sice dobře, ale tempo je někdy až příliš pomalé a po radikální třetí sérii to působí utahaně. Snad se to ještě zlepší. Taky doufám, že ubyde toho sentimentu, což se ale pravděpodobně nestane. Ve hře zase budou city prezidentského páru a dalších postav. ()

Reklama

Reklama