Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Dopřeji Claire trochu času, ale už kvůli ní doufám, že sleze ze stromu dřív, než si přinesu sekyru,“ říká Frank Underwood na adresu své ženy, která si jde za svým stejně tvrdě a neústupně. Ale on ji do své prezidentské kampaně potřebuje! Stála by ho příliš bodů. Zatím Claire rozehrává své vlastní hry a snaží se stávající kongresmanku za Texas Doris Jonesovou postavit proti Frankovi. Ale v osobní a politické manipulaci Claire v tuto chvíli na Franka nemá. Právě přednáší Zprávu o stavu Unie – cokoliv se hodí. A i když má Claire větší aplaus, tuhne jí úsměv na její krásné tváři. Dvě ega snad větší než Bílý dům poměřují své síly a zatím ruský prezident likviduje své největší protivníky. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

IndominusRex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série má zatím nejslabší rozjezd. Je o sentimentálních vztazích ještě více, než ta třetí a tvůrci, kteří očividně nemají žádné lepší nápady, než diváka otravovat tou plešatou bábou a neustálými mučednickými grimasami Remyho, jehož vkus na ženský vůbec nechápu, mě začínají pěkně štvát. Když se Remy cucá s Jackie tak musím zavřít oči a když nastoupí bába, tak vypínám zvuk. No a nakonec je tu Frank, který si u mě pořád moc nepolepšil a tak se sympatiemi stále více přikláním ke Claire. To to dopadlo, doufám, že se to ještě vzchopí. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paní Underwood v plné polní. Zřejmě ještě větší zlo než její manžel, který je alespoň přímočarý a snáze čitelný. Navíc místrovská Ellen Burstyn. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama